babyandmom1 Pazartesi günü ek gıdaya başladık salıdan beri kızım çok fazla kusmaya başladı. Neden olabilir? Böyle bir şey yaşayan var mı? Tamam normalde de kusar ama son günlerde çok arttı. Kıyafet değişmekten usandım🤦🏻♀️
12338 babyandmom1 Zamanla alışır henüz alismadigi için öyle annesi yavaş yavaş birkaisk bir kaşık yedirin
babyandmom1 Şuana kadar sadece balkabağı ve havuç tattırdım o da mesela 1 havuç ya da 1 parça balkabağı haşlayıp püre olarak bir kaç kaşık veriyorum asla zorlamıyorum
babyandmom1 Elifbeyzam yiyor sonra saatler geçsede kusuyor afedersiniz kusunca yedikleri çıkıyor içtiği mama ile beraber
Min1234 babyandmom1 cok geçmiş olsun benim bebeğim de de aynı durum oldu kusmayla beraber ishal başladı doktora götürdüm bağırsak enfeksiyonu geçiriyor dedi ilac verdi iyi geldi 2 gündür cok hiriltisi vardi ve öksürük nefes darlığı şimdide bronşit olmus o kadar kötüyüm ki 😔😔Allah im hasta olan bütün bebeklere şifa versin inşallah 🙏🙏🙏
Elifbeyzam babyandmom1 alerjisi vardir belki dicem ama havucada sanmıyorum bir doktora danışın isterseniz bilemedim bazen venim kizimda kusuyor ama ağzında öğürdüğü için
Adiyokkitabin babyandmom1 bizde havucu sevmemistik canim pure aldim hippin onuda ogurerek kustu asla sürmüyor agzina. Yogurda katip deneyebilirsin
babyandmom1 Min1234 geçmiş olsun bizimkide bronşit sık sık burun temizliyorum hava veriyorum evde. Kakada bir sorunumuz yok çok şükür
Min1234 babyandmom1 cok teşekkür ederim 🙏 siz baksa neler yapıyorsunuz bronşit icin ne verebilirim buhar dışında iyi gelecek
babyandmom1 Min1234 size bir ilaç tavsiye edemem ama çocuğu çok terletmemek terini üstünde kurutmamak önemli gece sırtına muhakkak bir şey koyar kontrol eder değiştiririm ayrıca her gün evi havalandırıp dışarı çıkaramasamda güzelce giydirir hava aldırırım öğlen.