KutayinAnnesiii Burada biri paylaşmıştı telefona yükleyip nerede olduğunu gördüğünü hatta ortam dinlemesi yaptığını 2 telefona da farklı program yükleniyordu bilen yazabilir mi lütfen
papatyasevdalisiii KutayinAnnesiii ben yüklemişdim ama karşıdakinin de neti olması lazım birde mesela açıyosyn kendi telinde programı karşındakinede bildirim gidiyor
KutayinAnnesiii ysfahmd ben de ekran görüntüsü almıştım bakarım diye ama silmişim ne olduğunu bakmadan resmi
KutayinAnnesiii papatyasevdalisiii bildirimler kapanıyor uş öyle demişti yükleyen kişi adı neydi acaba programların
papatyasevdalisiii KutayinAnnesiii hayır kapanıyor evet ama mesela ekranı kapalı sen kendin telinden açıyosun sonra ona bildirim gitmiş gibi ışığı yanıyo oda bu ne ki diyo ilkinde umursamıyo sonra senden şüpheleniyo telefonuma bişi mi yaptı die bizzat yaşadım birde uygulama ana ekrandan saklayamıyorsun bu ne ki ben bunu yüklememişdim ki dio
KutayinAnnesiii papatyasevdalisiii Bi denemek istiyorum belki alamayacağı şekilde ayarlayabilirim ki her zaman da kullanacağım bişey değil programın adını hatırlıyorsanız söyler misiniz lütfen