cansudncr34 Kızlar bebeğim 5 aylık ve sabaha kadar emerek uyuyor meme ağzından çıktığı an geri uyaniyor bu yüzden uykusu çok kalitesiz ve gittiğim her yerde emerek uyumak istiyor helpppppppp 🥺
rua_da_senhora_das_verdades cansudncr34 doymuyor olabilir. Büyüdüler artık. Benim bebeğim sizinki kadar olmasada o da o şekilde.
Yarim_Kilo_Kiyma cansudncr34 Özellikle bir dönem gece bu durum için emzik kullandım. Sonra geçti çok şükür sadece uykuya geçişte çok faydalı oldu. Sonrasında hiç kullanmadık emzik
plakayerli cansudncr34 aynı benim oğlum da böyle hatta bazen 10 dk. Geceleyin de saat 12. 1’e kadar memede uyuyo. 12’den 6’ya kadar ayrı uyuyo. 6’dan 8’e kadar yine memede uyuyo😅 En derin uykusunu memesiz yapabiliyor diye yorumluyorum. Acaba sizinki de gündüz çok uyuyo da gece derin dalmıyo mu diye düşündüm. Uyuyunca bırakın bence memeyi tekrar uyansın tekrar meme verin dalınca yine bırakın böyle böyle alışır belki. Gündüz kaç uyku yapıyo
cansudncr34 Feyzosunannesi yok canım o kadar inat ki doğunca ilk gün tutmuştu ondan sonra her gün vermeme rağmen kuscak gibi yapıyor diliyle itiyo maske lastiği ile kafasından geçirip denedigim bile oldu düşün yani memeye bağımlı yaşıyor resmen
Hatzey cansudncr34 cansudncr34 Ne yazik ki hep öyle devam ediyor benimde öyle gece gündüz perişan meme ağzında siz. Biraz yolun yakinindasiniz bence sallayarak falam bı şekilde uyutun ben eve salıncak kurdurdum uyusun diye
cansudncr34 Esto24 canım ısrarla ver bir kere tutarsa süt geldiğini görünce emmek ister diye düşünüyorum
Cigdemss Esto24 benimki 4,5 ayda tuttu eline verdim oyun gibi kendi ağzına götürdü. Her şeyi ağzına götürüyodu.
Esto24 cansudncr34 hahah memeyi değil emziği tutmuyor bnim tosun memeye aşık zaten maskeyle nasıl tutturdğunuzu merak ettim
cansudncr34 rua_da_senhora_das_verdades yok canım ya bu doyuyor yani kusuyor kakasini yapıyor bence bu aklına yer etmiş meme olmazsa uyuyamam diye bir uyku eğitmeni öyle demişti bana alışkanlık yanı
cansudncr34 Esto24 ![] Resim nasıl ekleniyor yapamadım ama şöyle soylim maskesini lastiği soktum emziğin kenarlaridan iki ucunu bağladım sonrada emziği ağzına verip lastiği kafasından geçirdim istsede çıkaramadı ama yine de emmedi inat cocummm
Busbusss cansudncr34 ap aynısını yaşıyorum ya göğüslerim kopacak nerdeyse kusuyor yine de bırakmıyor bi daha bi daha kollarım belim boynum pert oluyorum resmen 🥺🥺napıcaz
rua_da_senhora_das_verdades cansudncr34 geçici bir süreçtir diye düşünüyorum 🌺 çözüm bulursunuz inşallah
elifannem Benimde oğlum 5,5 aylık o da öyle malesef. Sürekli meme istiyor. Gece uykusu diye bir şeyim kalmadı. Başım çatlamak üzere, dinlenmek yok resmen