Elifssu Merhaba Kızlar 🤗 Kızıma oyuncaklı aktivite masası almak istiyorum ama kullanan varmı aranızda bebeginiz sevdi mi bir yararını gördünüz mü kızım 9 bucuk aylık alıp almama konusunda kararsızım veya önerebileceğiniz başka bir oyuncak varmı ?
BuzluKahve Elifssu 3 tane var bende. Chicco, bondigo ve ebebeğinki. Hiç düşünmeden Bondigo alın derim.
hulya1406 Elifssu bizde çok baktık fisher pricen bondigonun filan fiyatlar çok uçuk.kızım 11 ay 25 günlük henüz yeni aldık dün hatta.Fakat letgodan aldık şükür hiçbir şeyi yok tertemiz kızımda dün gece hemen oynamaya başladı çok sevdik markasına bondigo.Tavsiye ederim biz bile severek oynuyoruz 😀
Elifssu bikerem Eğitici olması açısından istiyorum kızım çok meraklı ama esime göre şimdi kullanamazmıs kararsız kaldım ama yorumunuz için tsk ederim 🌸😂
bikerem Elifssu erkekler cok bilir🤭🤫 onun sayesinde ayakta durdu bacaklar guclendi,cevirmeyi itmeyi cekmeyi basmayi,kapak acmayi vs onunla ogrendi. Hem ince hem kaba mitora hitap ediyor daha ne yapsin bi masa😁
Elifssu hulya1406 Bende çok araştırdım fiyatlar gerçekten uçmuş suan ebebekteki daha uygun geldi ise yaramazsa param çöpe gidecek diye endişe etmiştim ama yorumlardan sonra içim rahatladı 🤗
Elifssu Baby_Mila Benim kuzenimde sizin gibi yapıyor kızı çok seviyor saatlerce oynuyor ilk defa oynuyormuş gibi darısı benim kızıma 🤭
Uykusuzhayat Elifssu hiçbir işe yaramadı müzikli fonksiyonlu almama rağmen 2 yaşında şuan şimdiye kadar toplasan 1 saat oynamamıştır
Elifssu bikerem Olsun o zamana kadar bile kullansa bana yeter 😂😂hergün bir yerini kesfetsin sonra sandalye yapıp kullansın 😂😂
Mineber22 Bende yeni aldım 8 aylık oğlum fisher price aldım sıkılmadan oynuyor ayakta durmak için çabalıyor
Elifssu Mineber22 Benim kızım biraz tembel ayakta hiç durmuyor belki oyuncağın sayesinde durur ilgisini çeker 🤭
bikerem Elifssu 13 aylik arada bir iki gun kaldirdim unuttu,her cikarisimda mutluoldu yeni gibi. İnsallah siz de cok seversiniz