Esra5800 Bebeğim 45 günlük dr um süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir dedi 1 hafta tüketme dedi mama da kullanmiycakmiyim dr aradım açmadı mama yapicam hipp kullanıyoruz besin alerjisi olan bebekler mama içebiliyormu
HLmom Esra5800 süt ve süt ürünleri alerjisi de raporlu mama kullanılıyor normal mamada süt ürünleri mevcut oluyor sizde diyet yapıcaksınız
HLmom Esra5800 tabii süt ürünü bulunan herşey yasak çapraz bağ olan dana eti koyun keçi peyniri eti yasak sadece kuzu eti yenilebilir
gokceasel Esra5800 5 günde belli olmaz ki düzelip düzelmeyeceği bebeğimin süt ürünleri yumurta ve inek etine alerjisi var aylardır diyet yapıyorum hale daha kakası düzelmedi eminmisiniz doktorunuz öyle söylediğine
Esra5800 HLmom dr um 5 gün tüketme dedi süt ve süt ürünlerini ama mama vericem yemememim ne anlami kaldı beni hiç uyarmadı telefon da açmıyor şuan
HLmom Esra5800 siz sütün kalitesini arttırmış olucaksınız mama takviye edici olucak biz o şekilde ilerledik şuan tek emiyor ama diyet çok katı idi benim
Esra5800 gokceasel evet 5 gün tüketme dedi göğüs hiriltisi burun tıkanıklığı birde kakasi hardal yapışık bakalım azalma olycak mi dedi
gokceasel Esra5800 şimdi bizde sadece kakada sorun var sizin diğer saydıklarınız yok çok şükür kakası düzelmiyor yani kaçak mı oluyor bende anlamıyorum umarım yoktur bebeğinizde gerçekten çok zor bir dönem 🤷