Gecenaz Merhaba haftanın altı günü 4 yada 5 saat 3 5 yaşında bir erkek bebek için bakıcı arıyorlar bana bakar misin diye teklif sundular benimde 10 aylik kızım var ne kadar istersin dediler 1000 tl dedim sizce cok mu istedim ayip mi ettim ne kadar istemeliyim..
kubrakurtaksoy Gecenaz az bile istemişsin bence. Ben p.tesi, perşembe,cuma günleri yarım gün için 800 veriyorum bakıcıya. Sabah 8,15 te veriyorum saat 12.00 da alıyorum. Bu fiyatı veriyorum. Sonuçta çocuk bakmak çok zor bir iş
Ulku_06 Gecenaz Bin TL çok uygun. Hangi il? Ank.da 2bin TL ye bulsalar bedava diyorlar. Hafta içi sadece. Üstüne yemek,yol parası da istiyorlar.
yagmuryaren yoo gayet iyi istemissin genelde fiyatlar oyle zaten haftanin 6gunu baya yogun bi is ve cocuk bakmak dunyanin en zor isi hatta kendi bebeginde varmis Allah kolaylik versin
Ulku_06 Gecenaz Anladım. Sizin kararınız tabiki fiyat ama Bin TL biraz düşük geldi bana. Bir çocuk ile o saat aralığında o günlerde o paraya ilgilenmek… 🤔 Ve sizin de 10aylık bebeğiniz var. Bence fiyat konusunu tekrar konuşun