Woody Birafidap reflü veya alerjidir. İyi bir doktor bulun. Bebelac thickener arastirin gaviscon onerirse
Mervegns Birafidap bizimkide aynı emmekten diyorlar ama bende reflüden şüpheleniyorum çok rahatsızlanıyo kusarken ve çook fazla kusuyor
Mervegns Birafidap sulu derken süt gibi mi bizimkide bazen su gibi süt gibi değişik kusuyor bazen peynir kesiği gibi
Mervegns Birafidap ne bana ne ona üst baş yetiştiremiyorum artık çok kusuyor o şekilde sürekli emmek istiyor sürekli kusuyor
Woody Birafidap süt olarak kusuyor mu ona dikkat edin. Surekli içtiği sut geri geliyor gibi oluyor mu uykusunda rahatsız olup kalkıyor mu vs. Aylık kontrolunde çocuk doktoruna gitmeyi ihmal etmeyin. Sorarsınız
Fatmanurnrt Birafidap kilo alımı iyiyse kusması sorun değil fazla emdiği sütü kusuyordur kilo alımı yetersiz se reflü alabilir benim kızımda çok kusuyor banada dedi kilo alımı çok iyi çok süt emdiği için kusuyormuş fazla sütü hamde fışkırarak kusuyor
Woody Fatmanurnrt kızımın kilo alimi yeterliydi ama refluydu. Reflü nedeniyle ac kalip kilo alımının az olması olabiliyor evet ama direk bi kriter değil. Kilo yanında uyuyamama, huzursuzluk, sürekli kusmanin verdiği rahatsızlık vs