bilgemira Birprensesannesiii3850 yumurta sarısı, beyaz peynir, ceyrek mu, organik bebe biskuvisi bir cay kasigida kozalak pekmezi koyuyordum birde kis malum ihlamurla bulamac yiyordu kizim.
GiybetReis Birprensesannesiii3850 öncelikle bulamaç kesinlikle yapmıyorum. Özellikle ana öğünlerinde. Her yemeğim tadını alması lazım ki ilerde zorlanmayayım. Sabahları zeytinyağlı yumurta sarısı, labne. Ekmek içine bandırarak veriyorum. Bir de tereyağ ile pekmezi karıştırıp veriyorum.
Wanderlust Birprensesannesiii3850 bulamac veya pure hic bir menusunde yapmiyorum. Sabah 1 yumurta ici, dil peyniri, ceyrek muz/ avokado, pekmezli su /ihlamur Bazen yumurta sarisi peynir fln omlet gibi yapiyorum, yarin da muzlu pancake vericem.
Birprensesannesiii3850 GiybetReis normal ekmek mi ? Yoksa bebek ekmegi fln diyolar fark ediyormu acaba
GiybetReis Birprensesannesiii3850 ruşeyn veriyorum genelde ama yoksa normal ekmek. Doktorumuz bize dedi ki , bebeklerin glutene de ihtiyacı var. Glutensiz beslenme sağlıklı beslenme değildir. Abartmadan herşeyi dozunda verin dedi😊
Deletedmom_49 GiybetReis bende aynı kahvaltıyi veriyorum. Ekmeğe bandiemak nasıl oluyor anlamadım ama affedin 😊yarım yumurta sarısı zeytinyağı ile omlet yapıyorum. Yanına bir tatlı kaşığı pekmez. Bir tatlı kaşığı labne. 3-4 üzüm mesela bugün sabah bunları yedi
GiybetReis Deletedmom_49 ufak ufak ekmeğin içini parçalıyorum. Elimle yumurtayı sıyırıp agzına veriyorum. Biz nasıl ekmek banıp menemen yiyoruz mesela onun gibi😊
Birprensesannesiii3850 Wanderlust 7 aylik icin yapiyosnz demi icine ne koyuyosunz acaba bende yapiyim
Birprensesannesiii3850 Wanderlust 7 aylik icin yapiyosnz demi icine ne koyuyosunz acaba bende yapiyim
Wanderlust Birprensesannesiii3850 evet 7 aylik. Yarim muz, yarim haslanmis elma, 2 yemek kasigi tam bugday unu, 1 yemek kasigi zeytinyagi 1 cay kasigi ucu karbonat, biraz da su tarif bu sekilde ben icine bi cay kasigi pekmez de eklemeyi dusunuyorum 😊
kuzey-21 Birprensesannesiii3850 yumurta pişiriyorum onu yediriyorum. Başka birgün yumurta sarısı cici bebe labne veya lor fark etmiyor sonra pekmez hepsini karıştırıp üstüne ceviz döküyorum. Kuşburnu falan varsa ekmek banıp veriyorum sürekli değişiyor ne vereceğimi şaşırıyorum ama buluyorum birşeyler karışımlar çok kafa karıştırıyor. Mesela basen sadece peynir veriyorum ekmek ile.
GiybetReis Efem123 Tabi daha 2 dişimiz var diş yardımıyla çiğnediğini sanmıyorum. Agzında yumuşatarak döndüre döndüre yiyorlar zaten . Tabi minik minik veriyorum herşeyi yumuşatarak
GiybetReis Efem123 fırınlarda var hep 😊 şöyle açıklayıcı şekilde atayım size faydalarını https://www.pakmayaprofesyonellerdunyasi.com/ruseymli-ekmek-nedir/