Gunesay 27 haftalık hamileyim. 2 3 gündür bebeğimin hareketleri nerdeyse yok. Aslında ikinci gebeliğim tecrübeliyim de ama ilk hamileliğim böyle değildi. Doktora gitmem gerekir mi tereddüte düştüm. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım.
Caglarass Gunesay Çikolata yiyip uzanmayı denediniz mi ? Bazen hareketsiz oldukları dönemler oluyo ama hiç hareket hissetmiyosaniz doktora görünmekte fayda var
Yusufbebek61 Gunesay 38 haftalıkken hastaneye yatırdılar 1 gün takipte bıraktılar bir serum fln bir şeyler taktılar ondan sonra biraz duzeldi bir gİdin isterseniz çünkü bebek en az 10 defa hareket etmeliymis
Gunesay Caglarass yani az önce koca bir dilim tatlı yedim. Şu an uzandım ama küçük bir kaç hareket var. 😕
Caglarass Gunesay Ara ara oluyo canım. Bi gün hiç yerinde durmazken ertesi gün kıpırdamaya korkuyo. Kötü düşünme ama için rahat etsin istiyosan bi acile uğra 😊
Deletedmom_101 Gunesay hamileyken doktorum her yemekten sonra sola yat 10 hareket say sayamazsan hemen gel demişti bende her yemekten sonra yatar sayardım sayamadım mı tatlı yerdim hurma yerdim saymaya çalışırdım ne olur olmaz siz gidin hareket hissetmiyorsanız ☺️