Beyaz16 Merhaba arkadaşlar, oğlum bugün tam 3 aylık ve 3 gündür kaka yapmadı. Öyle zorlanma, huysuzluk falan da yok . Normal olduğunu düşünüyorum ama bir sorayım dedim . Kaka yapmasi için ne yapmalıyım
Tugba07eylul Beyaz16 ben kayısı suyu içiyorum öyle yapamayınca günde 3 4 bardak sonra durduramıyorum cırt cırt az az sık sık yapıyor ama yapıyor 😅
luciferrr Beyaz16 bizde 2 aylığız en son geçen cumartesi yaptı 7 8 günde bir yapıyo Dr’a sordum 10 gün yapmasa bişey olmaz dedi ama eğer devam ederse fitil vericm dedi.. Benim için de dere otu önerdi bebeğin karnını yumuşatyr.. Yani 3 gün hiçbir şey biz 7 gün oldu yapmadık.. Zeytinyağına alıştırma kendisi yapsın kakasını..
Irmakprensesinannesi Emine-24 zeytinyağını direk vermek tehlikeli bebeklerde bize doktorumuz sakin o sklde vermeyin dedi boğazını tahriş ederseniz mamasına katın demisti ben öyle ypiorum
luciferrr Havvakck fitil de güzel değil tabiki de ama fitil mideden geçmiyor alttan müdahale ediliyor bnce zeytinyağını da alttan kulaklıkla sürse daha iyi
Irmakprensesinannesi luciferrr ilaçsız fitilin çok büyük zararı yok sadece uyarı veirysun zaten fitili direk dışarı atıyor kafayla bağırsaklarını kalmıyor bize doktorumuz asıl fiiller yptirmassiniz kaka yapmamayi alışkanlığa donusturur demişti syan 3 ay 8 günlük ve son 1.5 haftadır 2 günde bir kendisi yapior fitil 1.5 hafta öncesine kdr kullanmistim