Emime Almanyada olan tatlis anellere bi sorum olucak Almanyada spiral takılıyo mu ve nasıl nerde oluyo Çok şükür iki tane misler gibi yavrum var ve daha fazla çocuk düşünmediğim icin taktırmak istiyorum ama almanyada takılıyo mu da bilmiyorum
buzlulimonata Emime dogumdan sonra rutin gittigiiiz kadin doktorundan randevu almaniz lazim. Orda genelde soruyolar ne ile korunmayi düsünüyorsunuz diye. Spiral isterseniz yine orda takiliyor diye biliyorum, ben istemedim ama sonrasi tam nasil bilmiyorm
Emime crazymommy insalah bilen birileri çıkar nerde nasıl olduğunu anatir çocuk bakmak su seneler epey zorlasti rabim isteyen dileyen herkeze nasip etsin insalah
Emime buzlulimonata ..benim burda malesef kadın doğum doktorum yok .. Ben almanyaya 34 haftalıkken gelmiştim ve 36 haftada minigim dogmustu daha doktor bulamamıştık
buzlulimonata Emime o zaman birinden randevu almaniz lazim. Dogumdan sonra zaten kontrol olmaniz lazimdi kac aylik cocugunuz
Emime ceyhunun_annesi hastanede doktorlar ve hemşireler var canım onar doğumunu gerceklestiriyor Ama çok iyiler kendi doktor un gibi sana yardımcı oluyorlar
ceyhunun_annesi Emime iyi bak sevindim buna ne biliyim hastanede kadın doğum doktoru olmaması çok enteresan geldi 🤭
Emime ceyhunun_annesi ben kadın doum doktoru yok demedim canım Benim doktorum yoktu arama icverisindeydim Ama bulamıyordum ve doğumum gerçekleşti doktor bulmadan
buzlulimonata Emime o zaman internetten yakinikizdaki bi doktordan randevu alin o sizi yönlendirir her konuda