Bugo Merhabalar, bebeğim 21 günlük henüz ve daha yeni alıştı mememi emmeye, avent emzik almıştım uykuya geçişlerde vermek istiyorum fakat sizce meme reddi yapar mı emzik? Emin olamadım🥺
3MelekAnnesi3 Bugo her bebek farklıdır kimisinde yapar kimisinde yapmaz sahsen ben o riske girip vermezdim cunku meme reddi nin cözüm cok zor
Lulemom Bugo bizde red değil de memeyi de emzik gibi emmeye başladı. Bi daha vermedim, emerken uyumaya falan başlamıştı. Emzik gibi kullanıyordu.
Seyyid_Ali_2021 Bugo oğlum doğduktan 6 hafta sonra verdim meme reddi yapamasın diye doktorum önerisiyle 6.hafta sonrasında memedenn gelenn süt ve emziği farkında olduğu için sıkıntı yaşamadım
Deletedmom_49 Bugo ay verme. Sırf kolaylaştırıcı diye riske atma. Ben 2-3 ay uğraştım resmen. Sonra ağlaya ağlaya gece yarisi bütün emziklerini kestim.
manicurist Bugo evet yapıyor ama bu durum bebekten bebeğe değişir bizde oldu mesela nedeni ise emzik sert göğüs ucu yumuşak olduğu için emmiyor sert bisey arıyor ama şuan öyle bi sıkıntımız yok çok nadir oluyor ara ara
Bugo Çok teşekkür ederim o zaman hiç riske atıp vermeyeyim iyice memeye alışsın ondan sonra artık napalım🥺