watermelonlove Kızlar ben bebeğime prebiyotik olsun diye bunu kullanıyordum bitti eşim eczaneden almaya gitti kadın demiş gaz için olan mı prebiyotik olan mı eşim de şaşırmış prebiyotik diye kullanıyorduk demiş o kalmadı gaz için olanı var demişler bakmış bizim kullandığımız gaz için satılıyormuş aylardır yanlış mı kullanıyorum ya siz böyle bir şey biliyor musunuz?
_YanakReisinAnnesii watermelonlove bu ilaç bağırsak düzenlemek için yani gaz için aslında bigaia bu probiyotik olan
ikizlerinannesi2985 watermelonlove ablam biogaia ve bigaia d nin ürün müdürü eczacıbaşında. İkisinin de amacı aynı, sadece bigaia d de 400 ünite d vitamini de var. Yani onu veriyorsanız d vitamini vermemeniz gerekiyor. Biogaia da direkt gaz için
Minikkizimm watermelonlove ben biogaia 3 ay kullanmistim bagirsak duzenleyici olarak biliyorum. Gaz icin ayri bi damla kullaniyorduk doktorumuzda hic bisey demedi bu konuda
Esrayamanoglu Biogaia bizde kullanmıştır bağırsak düzenleyici gaz için vermişti doktor siz yanlış kullanmış olmalısınız
Kvsr11 ikizlerinannesi2985 biogai 4 hafta içinde tüketilmeli mi peki bilginiz var mı bu konuda? 4 hafta geçtikten sonra kullanmaya tekrar başlasak herhangi bir olumsuz etkisi olur mu?
Sontvbukucu Minikkizimm watermelonlove doktor bize gaz damlası diye birsey olmadığını ve biogaia vs gibi ürünlerin bağırsak florasini duzenleyip gaz çıkarmasını kolaylaştıran prebiyotikler olduğunu söylemişti. Biz de kullanıyoruz. Bağırsak gelişimine yardımcı oluyor.
Minikkizimm Sontvbukucu valla bizi böyle aydinlatmamisti doktorumuz biogaia bagirsak duzenleyici dedi gaz icinde sab simplex kullanın dedi. 3 ay biogaia kullandm 4 ayda sab simplex kullanmstik biraktik snra
Burculiceee watermelonlove NBL probiyotik drop kullansanız daha iyi bence küçücük şişe 90 TL hemen bitiyor NBL biraz daha büyük ona göre
Ikraberra Burculiceee bende bunu kullanmaya başladım hem içeriği temiz hem de biogaia ya göre daha iyi geldi bize.
ikizlerinannesi2985 Kvsr11 açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmeli, evet. Sonrasında kullanmayın. Bir de açıldıktan sonra buzdolabında değil, oda sıcaklığında saklanması gerekiyor. Genelde insanlar yanlış biliyor bunu, buzdolabında saklıyorlar.