oartikbiranne Fatmabkdmr valla doktora götür ilaç versin bebeğim Daha 8 buçuk aylık 3 haftadır antibiyotik okrusuk balgam artırıcı ilaç kullanıyoruz banamisin demedi en son gene goturdumubu ilaçlar fayda etmiyor diye en son iğne verdi iğne yiyor şuanda
HKyhn Fatmabkdmr başını çörekotuyağı ile yağlayın. Ayaklarının altına zeytinyağı,çörekotuyağı,sarımsak birde az bi bal karıştırıp bekletin sürün. Şifa olur inş. Bol bol ıhlamur içirin. Emiyorsa sizde muhakkak bişeyler yiyin için
Miniminikusum Fatmabkdmr 4gündür benşm bebegim çok şiddetli balgamlı öksürük var ayak altına kür yaptım. Sarımsagı zeytşnyagına rendeledim 1saat sonra sadece zeytinyağını sürüp çorap giydirdim hemen arkadında kusarak balgamı attıgına şahit oldum. Bence deneyin faydasını görürsünüz inşallah. Allah tüm bebeklere şifa versin
filtrelikahve Fatmabkdmr ahh o bizdede var birde burun akintisi var doktora goturdum ilsc verdi yavas yavas duzelior gibi sizde bir doktora goturun derim cnm cok gecmis olsun
Annevebebek Şuan bebeklerin çoğu hasta galiba bizde grip olduk ıhlamur filan iciriyorum 17 aylık doktora götürdüm boğazlari filan da şişmiş ilaçta kullanıyoruz kaç aylık sizin bebeğiniz bı doktora götürün isterseniz geçmiş olsun
Annesinin_prensesi oartikbiranne İstersen doğal yöntemler dene ben keçiboynuzu özü kullanıyorum hünnap markası sabah bı tatlı kaşığı aç karnına akşam yatmadan öncede veriyorum
oartikbiranne Annesinin_prensesi inan denemediğim. hiç bisey kalmadı pekmez cam kozalagi pekmezi sonra bu sarımsak zeytinyağ olayı sonrasında tereyağ ve pekmez olayı ama bir türlü geçmek bilmedi
Annesinin_prensesi oartikbiranne Kozalak pekmezini bende denedim ama midesini bozdu galiba sürekli istifar etti
hunilimomm Dila97 bana küçük geldi olur mu bilmiyorum belki vücudu reaksiyon verir soğan kesip koyun bas ucuna
Aleynameva Valla canım. İlaç, buhar ,bitkisel kürler ne yaptıysam geçmedi 4 farklı doktora gittik. Şimdi son olarak sogan suyu icirmeyi deneyeceğim.