Ali123 Dun oglumu doktora goturdum öksürük icin bronşit olmuş dedi doktor balgami cigerlerini tikamis simdi evde tedavi altinda cuma kontrolumuz var peki ya bu surec nasil ilerleyecek . bilenler yorumlarmi
Duyguklyc Ali123 suan tamda bu hastalıktan hastanede yatıyoruz eve gondermıslerdı ılk basta baktık olmuyor gerı hastaneye donduk yogun bakıma alacaklardı azkalsın hala serumlar hava mahfoldu cocuj
Arveninannesii23 Ali123 nebülizator aldıracak buhar vereceksiniz balgamı sokulecek ilk 3 gün Çok zor sonra ilaçlar fayda ettikçe rahatlayacak
GunesliHayat Ali123 sanıyorum ki ciddi bir bronşit salgını var.bu hasta olan kaçıncı bebek çevremde duyduğum ve burda okuduğum. çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🥺
Annesinin_prensesi Ali123 Benim kızım 6 kere bronşit atağı geçirdi her ay hastanede yatiyoduk hava ve oksijen desteği veriyolardi ciğerlerine kadar iniyodu daha sonra en son 3 ay önce yattigimizda alerjik astım teşhisi konuldu astım ilacı kullaniyo şuan 2 yaş 2 aylık
Ali123 Duyguklyc agirmi geciriyor bebeginiz😓 ben cok korkuyorum kotu bise olurda Allah korusun yavrularimizi
Ali123 Arveninannesii23 buhar veriyorum 4saate 1 burun sipreyi agizdan şırınga verdi doktor. Hemen ine yaptırdık acilde eve gelir gelmez buhar uyguladım. Gece cok hırladı zar zor uyudu
Duyguklyc Ali123 evet cunku ventolin biyandan bronsları acarken bıyandan cıgere yapıstırıyor hastane beonşit bebeklerle dolu
Ali123 Duyguklyc Allah yardımcın olsun dun acil bebelerle doluydu buhar makinelerine bağlı cok agladim üzüldüm😓
Ali123 Annesinin_prensesi vah kuzum bronsitenmi astim olmuş rabbim sifalar versin. Benim oğlum grip oldu onunla beraber öksürük başladı devlete götürdük sozde sadece nezle dediler eve gonderdiler dun özele götürdük bronsit dedi doktor, 😓
Annesinin_prensesi Ali123 evet bronşitten sonra astım oldu 1 yaşında corana geçirdi daha doğrusu benden geçmiş. Coranadan sonra bağışıklığı hemen düştü her ay hastanede yatiyoduk dışarı çıkartmaya korkuyorum şuan birşey olack die ama evde bile çocuk hasta oluyo anlamadım
etipuf Annesinin_prensesi bizimkide öyle ya geçen ay bizde bronşitten yattık hastanede şimdi yine burnu akıyo bol bol temizliyorum inşallah tekrarlamaz
Annesinin_prensesi etipuf Bizimde burun akıntısı oluyodu sonra öksürük nefes alıp vermekte çok zorlanıyordu hemen acile götürduyduk yatış veriyolardi