MyEternalLoveNoyann Mavisali bulgur pilavı tahin irmik helvası soğan bunlar bende aşırı süt yapıyor onun dışında bol su iç.mutlaka günde 3lt iç şerbet icebilirsin incir hurma yiyebilirsin
Soyadiuzun Mavisali ebebekte promalt var günde 2 tane ondan alıp iç ve kesinlikle solgar süt arttırıcı al. 6 aylık oğlum var bir anda sütüm kesildi bunlar sayesinde çok şükür toparladım. Ben doğum yaptığımda bestlak kullanmıştım bu kadar işe yaramadı.Moralini de yüksek tut su içmeyi ihmal etme inşallah bol sütlü günlerin olsun 🙏
Yasemin38 Mavisali bulgur dereotu incir hurma tahin-pekmez helva. En önemliside günlük 2.5 3 litre su içmek ve sık sık emzirmek. Emdikçe sütün artar canım. Saat gözetmeksizin emzir bebeğini
eceunverkanra Mavisali Bol su, bulgur, boza, uyku(cok mumkun olmasa da bebeginizin uyudugu zamanlarda siz de uyuyun), solgar’ın brewers yeast with B12 vitamininden de ben cok fayda gordum. Saglikla buyusun inşallah🌸😌
Mavisali Mavisali Hepinize teşekkür ederim deneyeceğim. Sağolun Sarılık oldu hastaneden bugün çıktık. Tavsiyelerinize uyacagim