momyshark1 9 bucikta fitil verdim 11 buçukta antibiyotik İgne verildi hala ateşi dusmedi saat kaçta ateş düşürücü verebilirim
Simsimmdn momyshark1 0-6 ayda ateş düşürücü 6 saate 1 kullanılır 6 sonraki aylarda 4 saate bir ve iki türlü alın inatçı bir ateşi varsa dönüşmlü iki farklı marka ateş düşürücü kullanın
Simsimmdn momyshark1 ve ilk önce ateş düşürücü kullanın eyer ateş 38.5 geçiyorsa kendiniz soğuk uygulama yapmayın bebeklerin bünyesi özellikle 0-6 ay bebeklerin bünyesi cok hassastır bronşit edebilirsiniz bakın en önemlisi burun açıklıgı belli bir süre bebekte ateş normal kabul edilir ince giydirin ortamı havalndırın ve bebeginizi gözlemleyin ateş düşürücüker verdikten 35 dk sonra etki etmeye başlar 38.5 geçiyorsa mutlaka doktora gidin
momyshark1 ELFIDA-1 fitil den 4 saat sonramı antibiyotik ten 4 saat sonramı bende orda bilemedim sormayı da unuttum şuan ateside baya yuksek
Elifcinargul momyshark1 konu ile ilgili bilgim yok ama ateş tehlikeli bir acile gitseniz iyi olur sanki veya gidemiyorsanız su ile kompres yapın bebeğe Allah korusun aksilik olmasın
momyshark1 Simsimmdn inatçı ateş saat 9dan beri dusuremedim Ama hastanede 11bucukta antibiyotik yapıldı oyuzden emin olamıyorum antibiyotik ten sonra 4 saat mi yoksa fitilden sonra 4 saatmi
momyshark1 Deletedmom896 antibiyotik atesinide düşürür demişlerdi bir etkisi olmadı oyuzden emin olamadım
Simsimmdn momyshark1 antibiyotik ateş düşürmez eyer sadecw antibiyotik verildiye hemen verebilirsin ateş düşürücü ama fitil ateş düşürmek içindir 0-6 ayda ise 6 saate bir 6 aydan büyükse 4 saate bir verebilirsin önemli olan burun açıklıgı (kofuzyon ayni havale geçirmemesi için 38.5 kadar korkma ince giydir ortamı havalandır cok ağlatmamaya çalış elini yüzüne hafıf su ile yıkayabilirsin terlemesine dikkat et ıslak kalmasın takip et cok uykuya meyyilli ve tek bir noktaya sabit bakarsa halsizlik ve 38.5 düşmeyen yükselen bir ateş varsa mutlaka doktora götür
momyshark1 Simsimmdn Hastaneye gittik antibiyotik yaptılar ilaç yazdılar ama ilaç saati sıkıntı şuan benim için
BernaEkin 2 ateş düşürücü arasında 0 6 ay ise 6 saat eğer bebeğiniz daha büyükse dönüsümlü olarak 4 saatte bir ateş düşürücü verebiliyorsunuz. Ilık duş aldırın sadece bezi ve atletiyle kalsın daha da düşmesse lütfen acile tekrar gidin çok geçmiş olsun
Neviiinnn Üstündeki kıyafetleri çıkarın önce ateşi düşene kadar fitilden 6 saat sonra ateş düşürücü verebilirsiniz bir de bebeğiniz kaç aylık?