Figen_ilter60 Kızlar 2 yaşında kızım var öksürüğü geçmiyor ayrıca grip gece öksürükten uyuyamıyor çocuk önerdiğinz birşey varmı lütfen yardımcı olun lütfen 😔
MutluYaprak Figen_ilter60 ayaklarının altına viks sürüp çoraplarını giydirin o olmazsa sarımsak ve zeytinyağı sürün
birgull Figen_ilter60 Aynen benim kızım da öyle. Geceleri uyuyamiyor boğazı gıcık oluyordu. En son acile götürdüm meğer ciğerleri enfeksiyon kapmış
Pinar3529 Figen_ilter60 benimde aynı ya 3 ay oldu geçmiyor arada ateşlwniyolae kaç kerede havayla antibiyotik kullandılar. Duyduğum herşeyi de yaptım yok geçmiyo bı türlü şimdi de küçüğü ateşlendi kaç saattir çişinide yapmıyo cnm çok sıkıldı
aselinannesi06 Figen_ilter60 kara turpun tepesini kesin içini oyun bi tane küçük delik açın altından içine biraz bal koyun. Sonra onu bardağa yerleştirin o bal turpun içinden akacak. Ben akşam 10 gibi yapmıştım sabah 10 da yedirmiştim bardağa akan balı. 2 gün yaptım öksürüğü kesildi
SaricivcivAnnesi4 Figen_ilter60 internette bakın tereyağı kızdırıp bir karışım yapıyorlar çok faydalı şuan aklıma gelmedi birde ballı zencefil yada. Soğan suyu icirin yada ceviz kabuğunda ince bir kısım var onu kaynatıp icirin
Betul-1 Figen_ilter60 6 aylık bizde aynı durumdayız zeytin yağı ve sarımsağı karıştırıp 4 saat kadar bekletip ayak tabanına sürüp yatırıyorum iki akşamdır bu akşam çok nadir öksürüğe uyandı.