edaninannesii Anneler merhaba. Baby vac burun aspiratör hakkında bilginiz varmı kullananlar önerir misiniz bu ürünü kızımın burunu sürekli tıkalı günlük temizliyorum ama yeterli değil grip de oldu bu ürün dikkatimi çekti araştırma aşamasındayim suan daha
NewwMomm edaninannesii Sterimar alsanıza eczaneden. Sarı olan günlük temizlik için. Turuncu olan grip için. Günde 3 kez her burun deliğine 1 yada 2 fıs. Çekmeye bile gerek kalmadan kendi akıyo burnu pislikleri atıyo sıktığınız gibi. Aspiratöre ihtiyaçta kalmıyo. Zaten iyi bişey değil aspiratör zedeliyor damarları
-Gizem- edaninannesii bende var bebeğim hastayken çok işe yaradı ama normal tıkandığında yine otribebe kullanıyorum.
Noname21 edaninannesii surekli çekmem burun m7kozasina zarar verir. Serum fizyolojigi enjektore cekin tıkandığı 1 cc 2 cc deliklerden sikin. İğnesini çıkartıp tabiki. Yutar yutsun önemli değil tuzlu su zaten. Benim kiziminda burnu hep tıkaliydi çekmedim ben
edaninannesii NewwMomm evet bunu da görmüştüm internette hatta. Turuncu olan sadece hasta iken mi kullanilmalı günlük kullanamazmıyım sonra yine
edaninannesii -Gizem- otri bebe bende de var ama yetersiz kalıyor temizliyorum 2 dk sonra yine aynı oluyor
-Gizem- edaninannesii hastayken yetersiz kalıyo zaten biz de çok ağır grip geçirdik o zaman almıştım.otribebe tam çekmiyo babyvac güzel çekiyo ama normal zaman için süpürgeyle uğraşamıyorum banyodan sonra kaldıysa burnunda otribebeyle çekiyorum