ilknurcelik 4 aydır bebeğim kucağımda ve kilosu 8 kiloyu geçti artık dayanamıyorum sırtım çok kötü 😭 hiç durmuyor bırakınca hep ağlama napacam bilmiyorum 😭😭😭
Askpare ilknurcelik canım ben e bebekten hamak aldım rahat ettim sende bi bak belki işe yarar sallanınca duruyo benimki
ilknurcelik [bilinmeyen] herşeyi denedim olmuyor kangurudan nefret ediyor onu görünce bile ağlıyor. Oyun halısı aldık yok durmadı. Kucakta olacak ve oturmayacaksın sallana sallana yürüyecen zıplatacan uçak yapacan aynasa kendine bakacak öyle emmesi ve uykusu güzel yani uzun uyuyor sabah ve öğlende 1 er saat uyuyor onun dışındaki 15 saat kucağımda ve ben ayaktayım 😭
ilknurcelik [bilinmeyen] uyuturkende kucakta uyuyor beşiğe koyuyorum denedim kaç kez yanına yattım yok bacakta salladım çarşafta bile salladım yok emme pozisyonunda ayakta uyuyor öyle. Napacağımı bilmiyorum baya kötüyüm ya bir derdi yok derdi olsa gece o kadar uzun uyuyamaz. Ben şımarttım çok sanırım 4 sene sonra gelince
ilknurcelik [bilinmeyen] bence şımarır 😂 uyku problemimiz yokki gayet iyi uykuları mesele uyku dışındaki tüm zamanını kanguru gibi anasının kucağında geçirmesi😂 kucağımda bırakınca bağırıyor ağlamıyor yani gözünden yaş gelmiyor maşallah sesi de gür dayanamıyorum gezdiriyorum öyle gün boyu 😅
YazCilegi [bilinmeyen] Ceren ben seni görcem şimdi susuyorum 😂 postu ben actım sanki. 4 aylık olmus hala aynı ağlamak istiyorum