Ipekada34 Cebos varlığından habersizdim içime doğmuş demekki zibin ve alt pijama olan takım vardı onu alıp sandık içine koymuştum 🤗🤭
MyEternalLoveNoyann Cebos zıbın almıştım sevgililer günüydü üzerine bu seneki.hediyen benim babacığım yazdırmıştım onun haricinde tulum almıştım sonrasında
fgnrcp2704 MyEternalLoveNoyann hayalimdi 😂 hamile olduğumu öğrendiğimde eşimin doğum gününe çok az zaman kalmıştı aynısını yapıp hediye edicektim fakat eşim trafik kazası geçirdi o yüzden pat diye söylemiştim 🙈
sarilokumumm Cebos ilk hastane çıkışı zıbın küvet vs toplu aldım 2.kez gidip kalanları yine toplu aldım
ilkbahar Cebos ilk aldığım çocuk seccadesiydi 😊 hamile olduğumu öğrendiğim gün internetten sipariş vermiştim 🙆♀️🌹
FiltreKahve Cebos zıbın ve tütülü tayt takımı almıştım altına uygun çorap birde bandana 😂 cinsiyetlerini öğrenir öğrenme kendimi avm ye atmıştım 😂
Melek_annesi_06 Cebos Ben daha hamile bile değilken 2 li body almıştım tesadüf kız için olandan almışım biz erkek diye biliyorduk 21.haftasına kadar ama bizim kız sürpriz yapmıştı duygulanmıştım ilk giydirdiğimde🥰
Yamanikomm Cebos çorap😃 sürekli psikolojik basli kkuruyolardi ustumde alma daha minim bisi olur üzulursun diye bende korkarak bitane corap almistim
Utkucan Cebos ayıcıklı bir zıbın almıştım ilk bebeğime giydirmek nasip olmadı ama aynı zıbını ikinci bebeğime giydirdim🤗
AslanUras07 Utkucan Bende ilk bebeğime emzik tutacağı almıştım nasip olmadı ikinci kimyasal oldu üçüncüye nasip oldu 🙂 Rabbim hayırlısını bilendir şimdi ikinci evladı bekliyoruz sağlıkla gelir inş
SaricivcivAnnesi4 Cebos Puset ve bebek arabası daha cinsiyetini bile ogrenmemistim ama almıştım 😂 hemde misafirlik de otururken beğenip netten aldim
Ikizannesi5 Cebos bebek arabasi ahahah evet evet 4 haftalik hamileydim simdi 2 yasinda sipa 😅 esimde daha cinsiyet belli olmadan ışıklı takla atan kumandalı araba alıp gelmişti ve oğlu doğana kadar evde biz oynamistik 😅😅😅