asli_poyraz Oglum 1 ay sonra 2 yasinda olucak gel gelelim ki 12.30 12 gibi uyuyor uyku saatini daha erkene cekmek istiyorum sizinkilerin uyku saati nasil banada yardimci olun lütfen
Sarikuzumalp asli_poyraz sabah erken uyandırıp öğle uykusuna erken yatırmayı deneyin. Akşam da erken uyur o zaman.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi asli_poyraz 21:00-21:30-22:30 arası oluyor genelde. Sabah kalktığı saate ve uyursa öğlen uyuyup uyandığı saate bağlı.
minnakbaby asli_poyraz 10bucuktan once uyumuyor maleseff. Sabah erken uyandirmayi denedim oglene kadar surekli mizmiz sgliyor uykusunu alamadigi icin. Saatimiz kaldim ne yapacagimi
Miskokulum25 asli_poyraz Aynı benim kız Aralık’ta tam 2 yaşına giriyor. Gece 12-1 gibi uyur. Sabah 10-11 gibi kalkar. 4′te gündüz uykusuna yatar 6′da kalkar. Gece de geç uyur Bir ara akşam 9′da uyur sabah 8-9 gibi uyanırdı. Öğlen uykusuna 1-2 gibi yatar 4′te uyanırdı şimdi düzeni bozuldu
asli_poyraz Sarikuzumalp sabah 8 de uyaniyor oglen 2de uyuyp 4,5 arasi kalkiyor yanlismi yapiyorum uyandirmalimiyim
Sarikuzumalp asli_poyraz sabah uyanma saati erken miş aslında. Öğlen uyuma saati geç ve geç uyanıyor muş. Oğlum 8 de uyanırsa ben 12 1 arası öğle uykusuna yatırıyorum. Yatmaz mı 1 gibi uyumuyor mu? 7 de kaldırmayı deneyin bir de öğle uykusuna da erken yatırın akşam da 9 gibi yatağa götürün uyutmayı deneyin.
Sarikuzumalp asli_poyraz o zaman erken uyutmayı deneyin öğle uykusuna. Çünkü 4 5 de kalkınca akşam geç uyur. 7 de kalkıyorsa 12 de uyutmaya çalışın.
asli_poyraz Miskokulum25 sizin uyku saatide baya karisikmis bizimki gün boyunca oyin istiyor biseyle ilgilendigimi görsün kiyamet kopar yani eski kadinlar derdi biz oya yapardik yanimizda cocuklarimiz sesini cikarmazdi simdikiler kudurmuş anam tabi bizim sayemizdee
Miskokulum25 asli_poyraz Valla yeni neslin kendisi ne ki çocukları ne olsun derim hep ben biz neyiz ki bizdekiler ne olsun yani 🤦