Seraap27 Kizlar dogumdan sonra hep yüzüm maf oldu lekkeler cogaldi eskiden tertemizdi piskolojimi iyice bozdu önere bilceginiz seyler var mi nasil gider bunlar 😩
elifiii Seraap27 ben kendime uygulamadim yuzeye yakin cok kilcal damarim oldugu icin. eger sizin oyle degilse aksamlari( gunese cikmamak icin) yarim limonu karbonata batirarak yuzunuze leke olan yerlere hafif bastirarak surebilirsiniz. 5 dk yeterlidir. ancak oncesinde bileginizin ic kisminda alerji icin test edin. bir de domates ve pirinc duymustum ama arastirmadim .
Edward Seraap27 bende şurda beklim.. benimde Doğumdan sonra oldu ve gitmiyor ne olacak nasıl gidecek süt sür dediler midem kaldırmıyor 😔
Nurissckr Kullandığınız nemlendiricinize aktarlarda satılan jojobo yağından alıp içine 20/25 damla karıştırıp her akşam kullanın cilt lekelerine birebir sivilce vs de önlüyor kesin çözüm, ama gündüz kesinlikle kullanmayın güneş görmemeli
Fatmanaz Nurissckr Doğumdan önce yüzümde hiç birşey yoktu hiç fondötenim olmadı mesela ama şimdi yüzüm sivilce doluyor hiç gitmiyor aslında yüzüm kabar kabar