Masmaviuuuui Oğlum öpücük hastalığına yakalanmış.Ilk defa duydum ben.Aranizda duyan varmi benmi cahilim acaba.Bende çocuğu boğaz iltihabı sanıyorum..
siblss Masmaviuuuui kullandığı başka ilaç var mı? Eltimin oğlu Baska bir ilacın yan etkisi ile öpücük hareketlsri yapıyordu. Kullanmayı bıraktıktan sonra geçti,gitti. Bana kalırsa başka doktorlara gidin farklı görüşler alın . Geçmiş olsun 🙏
Masmaviuuuui Mom4565 internette var canım bak araştır bende şok oldum. Antibiyotikle falan düşmeyen inatçı ateş bademcik şişmesi bemyazdi inleme iştahsızlık çığlık atma sürekli uykuda bile surekli
Masmaviuuuui Mom4565 kandaki monosit değerine bakılarak karar verilen bi hastamınmış çok ama çok ciddi bi hastalık karaciğere zarar verebiliyomus şükür ki enzimlerimiz normal cıktı ama 1 haftadır ömrümüzden ömur gitti
Masmaviuuuui Mom4565 damlacik yoluyla gecermis cociga birtek birde hayati boyunca birdaha gecirmezmis gecirenler
BDS Geçen haftalarda kızım enfeksiyon geçirdi sosyal insanlarız kızımda geziyor bizimle haliyle ne zaman ne kaptı bilmiyoruz ama doktor kedi cırmıgı hastalığı dedi çünkü bacağını kedi cırmalamıştı yok yok öpücük hastalığı dedi lenf bezi şişmesi dedi boynu tutulmuş dedi kulak iltihabı dedi nezle grip dedi gittik gittik geldik anlayacağınız antibiyotik aldık geçti çok şükür 🙏 inşallah en kısa sürede atlatırsınız teşhisi zor sanırım bize bi haftada zilyon tane teşhis koydular 🤭
siblss BDS ya pek bilmiyordum. Sadece gördüğüm birşeyi söylemek istedim keşke benim dediğim gibi olsaydı🥺
Elf-b Masmaviuuuui kardeşim 5 yaşındayken geçirdi, 1 hafta hastanede yattı çocuk. Çok zor geçti ya, komşunun oğlu sevmişti, kirli sakallı bişey. Doktor sakalının sürtmesinden vs de geçebilir demişti. Ciddi bir rahatsızlık allah şifa versin.