Defnemoms1 Kızıma 2çay kaşığı kadar yoğurt verdim tadım için.Ama 1,2 saat sonra çok şiddetli bir şekilde ağlamaya başladı sanırım sancı yaptı.Neden olabilir böyle bişey yaşayan varmı? Tekrar denemeye korkuyorum.
Afra49_61 Defnemoms1 bende kızıma 4 buçuk aylıkken veriyodum ara ara yoğurt ama bi sıkıntı yasamadım hatta bana sağlık ocagındaki Hemsire verebilirsin bi sıkıntı olmaz denişti
Aslihaskara6466 Defnemoms1 inek sütünden yapılan yogurt bebek bagırsak yapılarına agır geliyomuş sindiremiyolarmıs oyuzden keçi sütünden yogurt çalmanız lazım benim kızım da 6 aylık keci yogurdundan yaptım tadını cok sevmiyo ama recel pekmezle karıstırınca seviyo tavsiye keçi sütü yani ilk 1 yasına kadar
Defnemoms1 Cannsuu olabilir doğduğunda çok gazlı bi bebekti çok çektik gazdan ama sonra düzeldi şimdi ek gıdaya geçtik ilk yoğurt vermek istedim ama böyle oldu evet yoğurt gaz yapabiliyormuş bende duydum ama çok önemli bir besin napcagımı bilmiyorum 🤷♀️
Twinkle Defnemoms1 direkt dolaptan verdiyseniz o da etkilemiş olabilir. Yoğurt vermek istiyorsanız dolaptan çıkardıktan sonra biraz bekletip verirseniz sancı olma olasılığını azaltırsınız🌸
AselZeynep Annem bana bebeğe verilecek yoğurda anne sütü kat mayalarken dedi tabi benim meleğim henüz küçük o zamana gelince bakalım sizde bir deneyin isterseniz 😇
Defnemoms1 Yoğurt hafif ekşiydi onla alakalı olabilir mi ? yani bazılarının yoğurdu hafif tatlımsı oluyo öyle nasıl yapabilirim 😌
Defnekusunannesi Defnemoms1 mayasına azıcık bal koyuyorum ama bal bebek için sakıncalı şeker koyabilirsin 1 çay kaşığı kadar tatlı olur yoğurt ve mayanın ekşi olmamasına dikkat et
Ayb Defnemoms1 merhaba ilerleyen dönemde geçebilir ilk olarak sebze sonra öeyve en son yoğurt deneyin sevgiler