Narkozcuanaa Kızlar kriptoya para yatıran varmı. Girmeyi düşünüyoruz ama şuan para yatırılacak en mantıklı coin hangisi onu arastiriyoruz. Bilgisi olan varmi
Meteninannesi52 Narkozcuanaa Narkozcuanaa temmuzda falan girseydi keşke şuan yükselen trendde diyebilirim iyi güzel arastr umarım istediğin olur 🥰
Emngcnc Narkozcuanaa Holocoin var tavsiye ederim diğerleri şuan çok yüksek şuan TL bazında 14 seviyelerimde geçen nisan ayında 26 TL yi buldu ve eski seviyesine de illa gelir o zaman yatırdığınız paradan yüzde yüz kar etmiş olursunuz canım (ytd)
Meteninannesi52 Narkozcuanaa ben merkeziyetsiz borsada takılıyorum malesef diğer borsalarda yatırmim yok😇
pamuksekerinannesii Emngcnc Csnim nasıl para yatırılıyor nasıl oynanıyor bana anlatır mısın nerden giriş yapıyoruz
Narkozcuanaa Emngcnc Ocaktan sonra hepsinde sıkıntı olacak diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama. Girmek de istiyorum şuan bnb de paramız var oda uzun vadede kazandırır diyorlar canım
Emngcnc pamuksekerinannesii farklı yerlerden yatırılıyor kullandığın uygulamaya bağlı binance paribu vb. Gibi banka aracılığıyla paranı cüzdana aktarıyorsun sonra hangi coini almak istersen alıp istediğin fiyata satabiliyorsun
Meteninannesi52 Narkozcuanaa ön satışlar falan diyelim gem projeler pancakeden trust wallet kullanıyorum