Zzf 2 aylik bebeğim var. Geceleri sürekli burnu tıkanıyor. Mama içemiyor ve Geceleri çok terliyor. Sebebi ne olabilir.
elif_avc19 Zzf bende aynı sorunları yaşıyorum 69 günlük benim bebeğimde sürekli damlada yapıyorum yardımcı olan olursa sevinirim
Byztnannesi Zzf aynı benimki de öyle galiba odanın nem derecesi 50 den aşağı olmayacakmış kuru havadan tikanirmis
Zzf Beren01 doktorumuz serum sık aspiratörle çekme dedi. Burnun içine zarar verebilirmis. Çok zorda kalırsan cwk dedi
Beren01 Sdff ne yapmam lazım evin içinde ya da yatarken? Nerdeyse iki haftadır böyle.. bir de çok terliyor
Sdff Beren01 benimkinin yatağı süngerdi terletmeyen pamuk dolgu yatak aldım artık terlemiyor. Ben şapka taktığım halde yüzü üşüyordu burnu tıkanıyordu başına polar örtüyorum o kadar olmuyor. Bende çok zorlandım deneye deneye buldum
Sdff Zzf bana da öyle demişti aşırıya kaçmadan çekiyorum ben bişey olmuyor serumu sıkınca içi yumuşuyor zaten temizliyor hemen
Sdff Mnlannesi polar nohut battaniyesi var onun kenarını örtüyorum ya da başka bişey de örtebilirsiniz kafası sıcak olsun da
Sdff Zzf zaten hareket ettikçe açılıyor tam durmuyor kafasında bende 2 gündür deniyorum pek tıkanmıyor burnu belki de öyle denk geldi emin değilim