momy_16 Merhaba anneler bebeğim 4 aylık oldu emmiyor acikmiyor cocuk garip bi hallerde zorla emzirmeye çalışıyorum ağlıyor mız mızlık ayrı zaten yaşayan var mı bu durumları 😥
Ayssss1 momy_16 evet atağa girdiğimizden beri öyle doktorum zorlamayın dedi ama içim rahat etmiyor normalde hep meme de durmak isteyen çocuk emzirme pozisyonu aldığımda başlıyor ağlamaya mama içmiyor illa kendi istediği zaman emecek yasa mama içecek ama bazen 6-7 saat istemiyor
Edaserhatmasal momy_16 maalesef aynı durumdayım kuzum tam 4 aylık 1 aya yakındır hep bu durum ağlıyor kıyameti kopartıyor zorla emdiriyorum bu yüzden uykusunda emzirmeye çalışıyorum hep 3 ayında 6150 gramdı 4 ayın da sadece 350 gram almıştı suan 6500 kilo çıldırıyorum bende 😥
DiDoCe momy_16 Bizde 4 ay 3 günlüğüz aynı durumu bende yaşıyorum zorlamayin diyolar ama 650 gram almış nerdeyse minimum değer yani o yüzden zorluyorum valla en geç 3 saatte bir yürüyerek zıplayarak koşarak sallanarak emzirmeye çalışıyorum umarım Red olmaz 😪
Ayssss1 momy_16 4. Aya girdiğimizden beri benim kız sürekli meme mama reddi yapıyor geçen gün kontrolde hafta sadece uyku da emdi
momy_16 Edaserhatmasal 6 kiloydu pazartesi gidince ne kadar oldu bakalm😥 çok zor bi dönem Allah yardımcımız olsun
momy_16 DiDoCe ,😓 aynı ben kuzum bende ayakta poposuna vura vura ses çıkara çıkara Allah yardımcımız olsun
DiDoCe Pasamm-6387- benim takip ettiğim uygulamaya göre 3 ay 27 gün dolunca 4. ay atağına girdi ama o uygulamaya gerçekte doğması gereken tarihe göre hesaplama yapılıyor yani erken yada geç doğmuş olabilir onu baz almıyor
newmomdady momy_16 benimkide 3 ay 18 günlük benimkide ayni durumda göğsüme koydugumda 1 dakka emiyo sonra isirmaya calisiyo kafasini göğsüme gömüyo adeta kalkmaya calisiyo nedemini bilmiyorum gece emiyo gündüz bu sekilde gündüz mama versem diye düşündüm bu seferde emmezse sütüm iyice gider diye 1 dakkada olsa emzirip birakiyorum sütummu yok acaba diye düşündüm ucunu sıkınca süt geliyo acaba meme reddimi ve bu uzun surermi bilgisi olan varmi napmam gerektigini bilmiyorum
momy_16 newmomdady Meme reddi sanırım atak haftalarında da olabilir canm sen yine de teklif et sütun yetiyorsa mamaya baslma derim
Ysm2019 momy_16 ben ayakta gezdirerek emzirmeyi başarıyorum gecede uyudugunda uykuluyken biberonda devam sütü veriyorum
EzelAliAkcam Peki bu atak bitince duzeliyolar mi yaaa cok zorlaniyorum gercekten, emmiyo ve acikmiyo, uyumuyo bi degisik ya
Hacer-AseL benimde bebeğim 3 ay 7 günlük meme reddi yaşıyoruz. Gündüzleri emzirme pozisyonu aldığımda direk ağlamaya başlıyor. Geceleri uykuluyken 15 20 dk emiyor. Sağlık ocağında ebe ye sorduğumda 2 ile 4 ay lık bebeklerde meme reddi olur demişti. İnşallah yakın zamanda geçer 😔
Ulumil momy_16 evet malesef benim en zorlandigim ayda 4.aydi memeyi reddediyodu çok uğraştım ve başardım yapmadigim şey kalmadı kapımi kapatıp bebeğimle tek başıma kalıp emziriyodum çünkü biri beni görse gülerdi Hoplayarak zıplayarak neler neler sende öncelikle inan vazgeçme sakın her yolu dene 🌸
Edaserhatmasal momy_16 aynen öyle zorluyor çoğu zaman ama şimdi sakin olmaya çalışıyorum diğer türlü stres yapıyordum hatta bazen kendi kendime bağırıyordum o derece çıldırıyordum şimdi daha sakinim ne istediğini çözmeye çalışıyorum kandırarak emzirmeye çalışıyorum en çok ta uykusunda .
Ayssss1 momy_16 ay valla bende öyle yapıyordum doktor zorlama demişti bu geçen ay 400 gr almıştı ona az demiştik bu ay da 500 gr almış bidaha ki ay da az alırsa doktorumuz ek gıdaya başlatacak