Elisa30 İlk hangi ek gıdayla başladınız ne kadar yedirdiniz günde bir sormak istedim kaynanama kalsa kendi yaptı tarhana çorbası içi baharat dolu ilk ondan başlarız diyor Ama bebek tarhanası ayrı satılmıyormu
Enda1204 Elisa30 Canim ben ilk önce 3 gün kuralı ile sebzeden başladım günde 1 kere verdim sorun olmadı daha sonra yoğurt devam ettim cok sevdi daha sonra meyve püresi derken yumurta sarısı derken 7 aylık olduk şimdi pütürlü yemeye başladı 🙏
gulsnmstf Elisa30 ben ilk yoğurt verdim ama eski zaman usulü öyle 3 gün kuraliydi su ayda su verilcek demedim ama tabiki baharatsiz salcasiz hafif tuzlu şeyler verdim çok skur yedi de. Bişey olmadı
Zlm Elisa30 bizim tarhanada kırmızı biber bile var vermeyin sakın Ben patates ve havuç haşlayıp zeytinyağı koyup vermiştim
Yagmuryy Elisa30 bız suan 7 aylık olduk bende ılk sebzelerle basladım pststes kabak havuc vs kaynanam banada cocuga tedrrz dıye getrdı ama acayp bahsratlı bende ıntenetten soyledım bıkac gun içindede yapıcam ınslh
Sos80 Ben ilk yoğurt ile başladım. İlk üç gün birer çay kaşığı veya biraz daha fazlası sonra da yediği kadar.