DOLANDIRICI Güzel anneler merhaba herkese iyi akşamlar diliyorum kizim 6 ay 10 günlük alt dudaklarini sürekli emiyo ve dudağının ortasi hafif morarmis nasil bi çözüm bulabilirim dudak emmesine cunki git gide artar die korkuyorum bu morluk
2minosprenses DOLANDIRICI uste kalsin canim bilgim yok keske baslik atsaydin nok ta yerine belki okuyan yardimci olrdu 😊💜
Tazeanneg DOLANDIRICI benim oğlum 4 aylık oda emzik emmediginde alt dudağını emiyor ya sizinki gibi bende korkuyorum neden yapıyor anlamıyorum
DOLANDIRICI birtutamsac bisey olur die korkuyorum cunki sürekli emmeye başladi emsikte kendi birakti bida tutmadi
birtutamsac DOLANDIRICI bizimki emzikte tutmadı ben bazen dikkatini dağıtıp bıraktırıyorm korkuyorm alışacak diye ama bi yandan da keşif dönemindeler neyi fark etseler devam ettiriyolar diye gözlemliyorum
DOLANDIRICI Tazeanneg sürekli şap şap emio çeneside hep islak diş doneminde bizimki galiba ondan oluyo ama morarmasi korkutuyo bni
Hostesmom Benim oğlumda aynı durumda 4 ay 3 günlük. Alt çenenin diş tomurcukları yani alt yapısı oluşuyor
birtutamsac DOLANDIRICI biliyorum canım bizimki de uyurken de emiyo geçer inşallah yine de bi şekilde dikkatini dağıt sende unutturma yoluna giriyorum ben kendimce
ISSIZKADINN Benim oğlum 3.5 aylık 3 4 gündür oda yapıyor kötü bişey olacağını sanmıyorum emzik gibi oyalıyorlar bence çok emdiği için morarıyordur belki bir süre sonra bırakırlar