minikurabiyem AlininAnnesi12 3. ve 5. aylarda iki doz olarak yapılıyor doktorumuz 3 ay 10 günlük olana kadar yaptırabilirsiniz demişti.pazartesi günü yaptırdım fiyatı 267,50 tl idi.
Edacan89 Valla bilmiyorum ama biz 3 aylıkken yaptırdık ve çok pahalı 270 tl.hazırlıklı gidin giderken canım
Liyam Edacan89 2doz olacak ise 3.ayında ve 5. Ayında yapılıyo ama dikkat edin zamanı geçmesin 3.ayına girdikten bi hafta içinde yaptırabilirsiniz ben kaçırdım yaptıramadım
Edacan89 Liyam evet canım ilk dozunu 3.ayda yaptılar 2.dozu içinde 5.aya randevu verdiler.ama yaptırmak şart değilmiş.çok kişi ben yaptırmadım bişi olöadı diyo ama ben yinede içim el vermedi.
Ladyofdark 2 Ay 18 günlükken verem aşısı yapıldı canlı aşı olduğu için 1 ay rota yaptıramadık. 3 Ay 18 günlükken rotayı yaptırdık 🙏🏻
Edaalp Ladyofdark biz verem askısını yaptıramadık Dr rotoyıda yapmadı aynı gün yapılması gerekiyor diye kafam karıştı şimdi sizinkide aynı gün yapmamış
Kahramanlar0 Oğlumda 6 aylıkken rota virüs bulaşmış Dr sordum 5 ayda son aşı demişti yapılmadı maalesef zor atlattı