Kalben1 Herkese merhaba kızım 1 yaşına girdi kulaklarını deldirmek istiyorum ama herkes birşey söylüyor çok hassas cildi var alerjık bir bebek acaba sıkıntı olur mu yaşayan varmı ya da kaç yaşında deldirdiniz 😄
Derinmevzu20 Kalben1 tam bir yaşında deldirdim ben bi sıkıntı olmadı doktorunuza danışın hassas bir cildi varsa bence
Mom4565 Kalben1 4 aylıkken deldirdik hiç bı sorun olmadı çocuk Doktorumuz deldi zaten 1 yaşında deldirin bence etraf da laf bitmez konuşur boş boş 😂
Sda16 Mom4565 kızım 4 aylık bende deldirmek istiyorum ama kulak büyüdükçe delik aşağı iner diyorlar. Kızınız kaç yaşında denilenler doğrumu? Benim kulağımda 3 aylikken delinmis neredeyse yanağimda delik acaba ondan mı yoksa tesadüf mü?
Smryna Sda16 kulak memesi ile galiba durum benimkininde daha bebekmisim 3 aylikken deldirmisler. Hic bisey yok. Kucuk yasta delinirse daha iyi diyolar
Mom4565 Sda16 alakası yok canım onla öyle sordum ben doktora burda okumuştum hayır öyle bişey olmaz dedi
Sda16 Smryna bencede kendini bilince zor olur elini götürür çeker canı yanar. 5.ay kontrolümüzde doktorumuz ile görüşeyim.