Aa33 2 ay 8 günlük Bebeğim ve bugün sol memeyi kesinlikle almıyor ama sağ memeyi alıyor sebebi nedir kızlar ne yapabilirim 3 gün öncede 2. Ay aşımızı olmuştuk meme reddi midir bu
UmmuGulsumunAnnesi Aa33 arada meme reddi oluyo canım pozisyon değiştirerek emzirmeye çalış ayakta müzikle falan dene ben öyle yapıyorum
Mekmek Aa33 değildir 2 aylıkken bana da öyle şeyler olmuştu birini emiyordu diğerinde ağlıyordu sürekli huy değiştiriyorlar istediklerini iyi analiz etmek önemli heryöntemi deneyip her konuda canı hangisini istiyorsa onu uyguluyorum alışkanlıkları değişiyor mesela başka yöntem deniyorum onu kabul ediyor gibi gibi geçer ama o geçici bişey meme reddi değil korkmayın
Aa33 UmmuGulsumunAnnesi birini alıyor ama diğerini almıyor böyle meme reddi oluyor mu benim bildiğim meme reddi sslında her ikisini de almaması ama ilk bebeğim bilmiyorum napıcagımı
Mekmek UmmuGulsumunAnnesi 🙄🙄 hanımefendiyi rahatlatmak amaçlı konuşuyorum. Zıt bişey dememişim kalıcı demişim rahatlasın diye korkma geçici bir şey diyorum bana niye açıklama yapıyorsunuz
UmmuGulsumunAnnesi Mekmek yanlış anlaşıldım sanırım, meme reddi zaten geçici bişey dedim ben de, amacım kimseyi kırmak değildi, burda herkes anne ve ben hiç bi annenin üzülmesini istemem bi anne olarak 🌺