Nazlicann1993 Bebeğim 9 buçuk aylık ek gıdayı yemiyor ağzını açmıyor nasıl alışacak ne yapmam gerekiyor mecbur mama veriyorum sütüm de azaldı
eymeninannesi13 Nazlicann1993 önüne koyun döke döke öğrenir tutmayı bildiği için zamanla öğrenecek püreli olarak vermeyin benim düşüncem
eymeninannesi13 Nazlicann1993 benim bebeğim 6 aylık 1 aydır tadım yapıyorum 7 ayda artık önüne koyup vermeyi düşünüyorum
Gizoooo Nazlicann1993 canım ek gıda reddi yapıyor çok zorlama çünkü hep tepki vericek şükür ki mamayı yiyor. Yeğenim annesini emmeyi reddetti ek gıdayı reddetti mama asla yemedi birden bire kilo kaydı oldu şuan hala zorla bir şeyler yiyor. Artık 11 aylık geçen gördüğümde kek pilav yiyordu😅 bana göre yanlış ama artık yeterki yesinde ne yerse yesinler modundaydı. Allah yardımcı olsun
Asafinannesi_0 Geç bile kalmışsınız yoğurt, çorba filan verin pütürlü yiyecekleri bile yemesi lazım artık
Deletedmom27337 Nazlicann1993 mamayı azaltın belki acıkınca yer öyle öyle alışır. Şuan mamaya güvendiği için yemiyor olabilir
29052021 eymeninannesi13 tadımları nelerdi? Nasıl başladınız? Benimki de 5 buçuk aylık nasıl başlicam Bi türlü bilmiyorum
YelizNis Kendisi yemek istiyor olabilir. Benim kızım da ben verdiğimde kaşıkla hemen açmıyor kendisi yerken arada veriyorum oyle yiyor. Oyle deneyin sizde bırakın dağıtsın kurlarsın kirlensin. Hem yemek yerinde öğrenmiş olur.
aysbln Nazlicann1993 canım oyuncak koy önüne ya da müzikli video aç biliyorum iyi değil ama başka çare yok benimkide geç alıştı ve çok zayıftı yine de mama vermedim doktor gerek yok dedi . Belkide mama yediğiiçin istemiyordur ya da kan damlasıda iştahsızşıkyapıyor benim oğlumun 1 yaşından sonra kan damlasını bıraktık ve iştahıaçıldı bi anda kilo aldı şu an iyi her şey şükür. Anca düzelir yaa çok takıpma millete de kulak asma doktorunla konuş kilosy boyu gelişimi iyiyse takılma zamanla alışır düzeliyor sen teklifet ams diretme .
eymeninannesi13 29052021 havuç patates yoğurt açıkçası kış sebzelerini 3 gün kuralına haşlayın yada buharda pişirin verin