Kirazinannesi İyi akşamlar kızlar, benim 1.ay 7 günlük kızım var, bugün doktor kontrolünde kalbinde üfürüm var denildi. Moralim bozuldu. Sizde de böyle durumlar oldu mu ?
SEDANURRRR Kirazinannesi üfürümün çeşitleri var masum üfürüm ve normal üfürüm sizinki hangisi benim kızımda da var hamileyken söylemişlerdi ama masum üfürüm zamanla geçen cinsten
Kirazinannesi SEDANURRRR hiç öyle demedi. Sadece üfürüm var dediler. Çocuk kardiyolojisine goturmedim henüz randevu aldım .
zeynepbalci Kirazinannesi detaylı bakıyolar ama bişi çıkmıyor kuzum korkma 2. ayda bize de söylediler ama her şey temiz çıktı
marscicegi Kirazinannesi geçici bişey o çoğu bebekte oluyormuş , ilk oğlumda vardı ,çocuk kardiyolojsindr düzenli takibini yaptırdık ,3. Ayına kalmadan geçtiğini söyledi doktor
Eyllebr Kirazinannesi bız gıtmedık çok önemli degıl dedi doktor gpturmedım sınra doktorumuz tekrar dınledı sıkıntı yok gecmıs dedı başka doktorlara da goturdum garantı olsun dıye onlarda yok dedı
Beyzaedaa Kirazinannesi bizde de var dediler ilk doğduğunda sonra çocuk kalp cerrahisi ne götürdük bir şey çıkmadı alttı ay ya da bir sene sonra kontrol ettirin dediler yeni doğanlarda genelde oluyormuş