Funda2735 22 gün oldu ne çatlak ne ağrı geçti denemediğim birşey de kalmadı korkudan meme veremiyorum ya
Birkizbirerkekannesiyim Funda2735 ben o yuzden ilk 3ay biberon verdim emmeyi kavrasin diye 3aydan sora emzrdm 17ayina kadar
Tugbabhc Funda2735 hiçbirsey etki etmiyor bende çok çektim kullanmadigim birsey kalmadi kabuk bağlayip kaniyordu artık ama.emzirdim 1 ay sürdü emzirdikçe düzelmeye basladi geçti sonra kendi kendine
Fenty Funda2735 Emzirme pozisyonunu doğru yapamazsanız yaralarınız geçmez. İnternette nasıl olacağını gösteriliyor onlara da bakabilirsiniz. Bunun için kremler falan kullandınız mı düzenli? Hatta kendi sütünü de süren var.
Urasali Funda2735 benimde çok acıyordu bi krem var onu sürdüm anında etki etti ve zeytinyağı da çok iyi geliyor
Syktoprak Funda2735 madecascol surdunuzmu ben onunla geçirmiştim tabi birde sabır oğlum emerken kanı yosi kabuk olmuştu ama dayandım sonra geciyo
Oguuu26 Kesinlikle doğru pozisyonda emzir canım netten bak benim mememin kenarı kopmuştu yaradan ama pes etmedim ve tahinin üstüne çıkan yağı sürdüm o iyileştirdi 2ay süren yarayı çok şükür şimdi güzel güzel emiyo 6 aylık
Coyness2020 Funda2735 Haklisin canım hıçkırarak aglayark emzirdigimi. Biliyorum yaşayan. Bilir. Her sorduğum kişi gecicek diyordu sinir oluyordum ama geçti gerçekten eğer sütun emzirmenin ne kdr önemli olduğunu biliyorsan dayanıyorsun sonra da iyiki diyorsun.
Funda2735 Coyness2020 inşallah canım evet herkes geçer diyor ver diyor zaten verdiğim için soruyorum nasıl geçer diye ama hiç ümidim yok sık mı emzireyim ne yapayım peki
Coyness2020 Funda2735 Emzirmen lazım evet anca öyle alisicak doğru pozisyonda tut Instagram’da Ayşe ebe var oraları takip et bol bol oku bunla ilgili video izle ve sabret Allah’a dua et gecicek ters pozisyonda emzir iyice kavrasin memeyi disini sık azcik canım
Bebek-annesi Funda2735 ayva çekirdeğinin jelini sürün havalandırın. Lansinoh göğüs ucu kremi kullanın ve futbol tutuşu emzirme deneyin. Dilruba demirezer var onun videolarını izleyin faydalı olacaktır
Gizem_ar Gümüş kapak diyorum başka da bişey demiyorum aynı gün iyileştirdi 1 ay nerdeyse kullandım sıfır acı