Hzlkdn Kızlar bebeğim 2 ay 23 günlük her gece abartmıyorum 7-8 defa uyanıyorum normal mi bu kadar olması acaba. Arkadaşınki benden 1 gün önde gece 1 defa uyanıyormuş sırf bu yüzden kafama takıldı neden bu kadar sık uyanıyor olabilir??
birbalyanakannesi Hzlkdn her bebek farklı canım sen bile şanslısın ben geceleri uyuyamazdım sabaha kadar kucağımda ayakta pış pışlardım ama sonra düzeldi
Happyturuncu Hzlkdn her bebeğin gelişimi farklı 3 ay 17 günlük 3 saatten fazla uyuduğunu bilmem o da çok çok nadir en fazla 2 saatte bir gözünü açar
Hzlkdn birbalyanakannesi az kaldı o zaman.. benimki sürekli emmek istiyor doktor 2 saatten önce verme dedi ama bende kıyamıyorum
Hzlkdn Happyturuncu sürekli uyanırsa huysuz olur diyolar o kadar cok şey söylüyor ki eskiler sizde bilirsiniz yani kafam Allak bullak
birbalyanakannesi Hzlkdn 2 saatten önce verme canım aynen kucağında dursun ama verme aç değildir memede uyumak için o yüzden ten tene teması dene canım .. inşallah bir an önce düzelir her bebek bir olmadığından bir sallamaya falan alıştırma ben alıştırdım öyle pişmanım ki bebeğim 9 aylık şuan çok zorlanıyorum ayaklarımı artık hissedemez hale geliyorum
Happyturuncu Hzlkdn ay hiçbirine kulak asma , ne alaka huysuz olacakmış hay Allah’ım benim oğlum hep uyanıyor ama sabahları neşe küpü maşallah. Sakın inanma
Hzlkdn Happyturuncu bi de şu konu var doğalgazlı evde oturuyorum gayet o da sıcaklığıda güzel 24 25 derece arası her yer. Bebeğimi sünnet ettirdim ameliyathanede yaptılar o günden beri öksürüyordu doktora gittim bronşit başlangıcı dediler ilaç kullanıyoruz kayınvalidem ince giyindiğini söylüyor kilotlu corap giydirtti gecen akşam zorla bence ne kadar kalın giyinirse o kadar cabuk hastalık kapar sizce?
Happyturuncu Hzlkdn külotlu çorabı sadece dışarı çıkarken giyiyoruz o da çok soğuksa, evin derecesi olması gereken aslında o kadar kalın giymeye gerek var mı emin olamadım. Ama bebekler çok sıcaktan hoşlanmıyor , o nedenle de uyanıyor olabilir
Hzlkdn Happyturuncu evet kesinlikle zaten o gidince çıkardım erkek bebekler sevmezmiş sıcağı zaten bi de sanki ben hasta olmasını istemişim ben hasta etmişim gibi davranıyorlar kim ister ki
Hzlkdn birbalyanakannesi denicem bakalım ne kadar dayanabilecek inşallah başarırım teşekkür ederim ☺️ Ayakta sallamayı da eşim alıştırdı nasıl vazgeçircem bilmiyorum
birbalyanakannesi Hzlkdn başarırsın canım hiç merak etme 🌸 daha küçük vazgeçirebilirsin İnan yoksa çok zor oluyor canım yinede sen bilirsin tabiki 💕
Happyturuncu Hzlkdn sıcaktan bas bas bağırdığını bilirim , ev çok sıcak olmuştu hemen altını açtık sakinleşmişti sen bildiğin gibi büyüt canım
birbalyanakannesi Hzlkdn şuan daha çok küçük seni hissetmeye ihtiyacı var 5. Ayda başlayabilirsin kendi kendine uyutmaya
KumsaLina Hzlkdn bilemiyorum ki hastalığı varmı 7 8 de fazla yani ayıda dolmuş uyuması lazım en az 2 saat