Alininannesi40 Kızlar sabah kendi yatağımda bebeğimi emzirirken uyuya kalmışım oda döne döne düşmüş yataktan aglama sesiyle korkuyla kalktım yüzünde falan bişey yoktu heryerine baktım kollarına falan ağrısı varmı diye ama korkuyorum bişey olur mu ya
Reyna Alininannesi40 ne kadarlık bebek ve ne kadar yükseklikten düştüğü önemli. gözlerde kayma göz altlarında morarma kusma burun ve kulaktan sıvı gelmesi sebepsiz ağlama ve uykuya meyil yoksa sıkıntı yok 2 saat uyutmadan gözlemlemeniz gerek. geçmiş olsun bir de yatırarak emzirmeyin bu yüzden bebeğiniz küçükse boğuladabilir :( bir tanıdığım bu şekilde kaybetti bebeğini
Happyturuncu Alininannesi40 sabah düştü demişsiniz keşke bu saate kadar doktora götürseydiniz düşmüş sonuçta risk almaya gerek var mı emin olamadım
Bademmmmmm Alininannesi40 ne kadarlık bebeğiniz Allah’ım korusun inşallah kötü birşey olmamıştır ama siz yinede mutlaka doktora götürun
Alininannesi40 Reyna dediğiniz gibi 2 saat boyunca baktım herhangi bişeyi de yokdu cok şükür sürekli kontrol ediyorum normal halinde bi değişiklik yok
tenceretavakuskana Doktora goturun en azından bı baksınlar lutfen yastıga yorgana guvenmeyın donmeyı ogrenen cocuk yanına koycagıjız ystıgıda kaldırır ıter🙏🏻
yareninannesi888 Alininannesi40 kızım 1 yaşında 2 kere yataktan düştü birinde 5 aylıktı birinde 11 aylık 45cm yatağımız ilkinde çok ağlamadı korktu sadece ikincisinde baya ağladı doktora gittik tomografi istemedi genel durumu iyi takip et dedi 5 6 saat falan uyutmadım birşey olmadı Allah’tan ama korkusu yetiyor o pat sesi hep kulağımda çınlar o gün bugündür altını bile yerde değiştiriyorum