elifineylulu cocomelon33 Annesi23 kayınbaba vefat etmiş de o yüzden koymak istiyoruz 2 isimi olsun ikinci söylensin diyoruz
DurununAnnesi12 bence koymayın çok ağır bir isim ya dünyaya yeni bir birey geliyor ona özgün olmalı isim of aileler karıştı mı sevmiyorum ya
Bebegimm1 elifineylulu yan yana uyumlu isim bence yoktr.onunla ayri bir isim koyun derim.fakat koymak zorunda degilseniz bence koymayin 20 30 sene sonrasini dusunerekten isimler koyalim cocuklarimiza ilerde arkadas ortamin da sorun yaşamasın
Zekimurendebizigorecekmi elifineylulu Ya ne demek ki Cafer ? Hep aklıma papağan cafer geliyor 🤭 konsantre olamıyorum
elifineylulu tosbikannesiiii Bence çok güzel isim Kemal Atatürk var mesela yıllardır ölümsüz bir isim
Annis-ogul elifineylulu hic oyle olmuyor emin ol büyükler hmn o isimle çağırıyor ve sonra pişman olunuyor. Şu büyüklerin adini koymayı hic anlamiyorym yada vefat etti diye neden konur
ZMK elifineylulu ölmüş zaten adam koysanız ne olucak kayınbaba ismi koymak da türkiyede meşhur oldu hadi ahmet mehmet olsa neysede sırf eşinin gönlü olsun babasının ismi olsun diyede cafer de koymayın bence
Zlm elifineylulu bana çok mantıklı gelmiyo bı olmuş yada yaşayan bı büyüğün ismini koymak sizin çocuğunuz başkasının devamı mi sinucta o babasıydı Allah rahmet eylesin ama o başka bı insandı çocuğunuz başka bı insan
ZMK elifineylulu yani senin gönlün kırılacağına onların gönlü kırılsın çocuğun ilerde kızabilir başka isim neden koymadınız diye kaynanan kocan mutlu olacak diye oğlun ve sen mutsuz olmayın