BeyazPapatyam Bebeğim 1 ay 23 günlük idrar yolu enfeksiyonu olmuş başına gelen var mı önerisi olan temizliği konusunda bilemedik ne oldu acemi anne olarak
C-Efe BeyazPapatyam bizde 12 günlük felanken yasadık bezi hep sarımsı pembemsi kanlı gibi sanki net degil ama öyleydi cokta huysuzdu o aralar enfeksiyon var dendi ve 5 gün hastanede yattik zulüm gibiydi kücuk bebekle kolunda damar yolu sürekli serum takildi cok sükur atlattik gecmis olsun bize net sundan oldu demediler bizde anlamadık
BeyazPapatyam Sesaa1 hayır kız bebek alt temizliğinden kaynaklı degil mi? Öyle tahmin ediyorum bi de göğüs ucuyla emiyor onunla mi alakalı bilemedik
Sesaa1 BeyazPapatyam benim bebeğim erkekti bizde pipi ucundan kaynaklı çıktı sünnet ettirdik geçti şükür kız bebeklerinde aşt temizliği deniliyor bildiğim kadarı ile
BeyazPapatyam Bsraaakrs uyumuyor emmiyor ağlıyor aç olduğu halde emmek istemiyor deli ediyor beni 🤦🏻♀️ Meğer buymuş nedeni
DurununAnnesiiii Bebim bebegimde de dogumdan 3 gün sonra sarılık kontrolünde tahilide farkedildi İdrar yolu enfeksiyonu. Doğumdada olabiliryormuş biz 6 gün hastanede yattık antibiyotik tedavisi uygulandı öyle geçti
Bsraaakrs BeyazPapatyam çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bebeğinizede tüm bebek ve çocuklarada inşallah hemen düzelir 🌸
Yamac18 BeyazPapatyam altını silerken önden arkaya doğru silmeye dikkat edin . Onun dışında bol bol emzirin ki atsın enfeksiyonu