Mikimous2218 Gecen ay bebelac aldim sevmedi sutum yegmedigini dusundugum icin icmedi hic sevmedi bugun aptamil aldim verdim yuzunu bursturdu az iciyor sonra birakiyor icmiyor huysuzlaniyor sizce neden sutum yetmiyor artik 3 ay 10 gunluguz
Almi21 Mikimous2218 uyku dinlenme bol su onun sık emmesi artırır gün içinde ılık duş hurma yıyorum ben. Kimyon çayı içiyorum süt artıyor ayrıca gazda rahat çıkarmasını sağlıyor
Lulemom Mikimous2218 sütünün yetmediğini düşündüren şey ne peki. Bence yetiyor o yüzden içmek istemiyor.
Mikimous2218 Almi21 Dinlenmek uyumak o mumkun olmuyor cocuk uyudumu ev isi gece deseb cok uyanmaya basladi artik oglum saat basi en faLa uyudugu 1 saat
Mikimous2218 Lulemom Surekli emmeye meginli uyku duzeni bozuk cis yapiyor bazen gogsume bakinca sut cok az geliyor bir iki dk emiyor daha gelmiyor sut bazende geliyor sut iyi oluyor
Sedasmsk Mikimous2218 bizimki de 2 ay 17 günlük hiç.bir.mamayi beğenmedi bende sütumun yetmediğini düşünüyorum surekli emmek istiyor memeden yeni çıktığında bile ellerini yiyo oysaki sütüm var bna doymuyor gibi geliyo günlük çiş bezlerini takip edin bizimki 5 6 kez yapiyo doyduğu anlamına geliyormuş
Mikimous2218 Sedasmsk benimkide o sklde uyku duzenimiz bile bozuldu cok uaynmaya basladi herkes doymadugi icin uyaniyor surekli ac diyor hep elleeini emiyor ac gibi hareket yapiyor anlamadim bende
Sedasmsk Mikimous2218 valla evet şuan bile ellerini emiyor aç gibi oyle bi iştahlı birde emiyor ki az önce emzirdim yani ama kimi ellerini keşfettiğini söylüyor
Mikimous2218 Sedasmsk Ayn bende anlamadim mamada kullanmiyor istemiyot bebegim bazen huzursuz oluyor emdikden sonra cozemedim
Sedasmsk Mikimous2218 mama almıyorsa emzirmekten başka şansımız yok maalesef surekli emziricez sütünün yetmediğini düşünme gerçekten olumsuz etkiliyor birde kısır ye süt yapiyo ben yediğimde taş gibi oluyor goguslerim doktor sana olumsuz konuşmadığı sürece takılma bol bol emzir
Yamac18 Mikimous2218 instagramda annesütüdoktoru diye bir hesap var takip edin çocuk doktoru. Sütünüze güvenin diyor hep ,bence bi bakın postlarına