yookkdahaneler Kızlar merhaba sigara kullanıyorum (emzirmiyorum) sigara içtikten sonra elimi ağzımı yıkıyorum bebeğimi öyle alıyorum , ama içim hiç rahat olmuyor eminim ki rahatsız oluyordur . Siz çözüm buldunuz mu ?
irva yookkdahaneler Oğlum 1 yaşında.Balkonda içiyorum sigara içeri girince de elimi ağzımı yüzümü yıkayıp üstümde ki tişörtü çıkarıyorum.Başka da çözüm yok.😀
Gizoooo yookkdahaneler bulamadık maalesefki canım tek çözüm bırakmak ama oda olmuyor. Maalesef ki bizim çocuklarımız sıgara içmeyen ailerin çocuklarına göre 8 kat daha çok hasta olma ihtimali varmış eşimde bende dkkat etmeye çalışıyoruz ama genede alıyor o kokuyu
Balkupum2505 yookkdahaneler bende birakamadm bu illeti malesef ictigim zaman elimi yikar dislerimi fircalarim üstümü degistirir öyle alirim kucagima günde 5 6 kez üst degistiriyorum sigara icenin kucagina vermiyorum. Her yolu deniyorm anlicaginiz 😔
yookkdahaneler Gizoooo her türlü alıyor gerçekten 😒 eşim dikkat etmiyor birde parliament içiyor iğrenç kokuyor 😒
yookkdahaneler Balkupum2505 bende aynılarını yapmaya çalışıyorum ama bazen aşırı ağlayınca hemen koşuyorum 🥺 tek çözüm bırakmak
MyEternalLoveNoyann yookkdahaneler malesef çözümü yok bizde aynıyız balkonda içeriz eşimle içeri girince hemen dişlerimizi fırçalar elimizi yüzümüzü yıkar gül suyu falan dökeriz üstümüze başımıza başkada bı yolu yok keşke birakabilsek ama olmuyor o kadar çok uğraştım denedim ki ilaçlar sakızlar bilmem neler ama olmadı malesef 🤦
eceyiilmazm yookkdahaneler hamileyken ağzıma sürmedim bıraktım emzirirken en ufak bişeye sinirlendim ve tekrar başladım. Emzirdikten hemen sonra içiyordum ki aradan 2 saat geçsin bol su içiyordum. Sütü azaltıyormuş dediler benim sütüm 5. Ayda bitti bence ilgisi yok ama biteceği varmış 😕
whitechocolatemocha eceyiilmazm canım o yalan annem kardeşimi 2 buçuk yaşına kadar emzirdi içtiği halde azalma falan olmadı dediğin gibi biteceği varmış
Buuseg yookkdahaneler hamile kalmadan önce günde 1-1,5 paket sigara içiyordum hamile kaldığımı öğrendim hemen bırakamadım tabi yavaş yavaş günde 5 günde 3 günde 2 günde 1 derken bir gün eşime dedim sigara bırakma bana deniycem dedim o gün bugündür ağzıma sürmedim. İğrenç geliyor kokusuna dahi katlanamıyorum. Eşim içtikten sonra yanıma gelince sanki yanımda kül tablası varmış gibi geliyor. Eminim ki bebekler de öyle düşünüyordur. Umarım bir gün sizlerde bırakırsınız 🤭🤲🙏