Miniginannesiiii Kızlar şu anda 100 binlik bi arabamız var ama malum araba masrajı çok oluyo ve bide araba var diye çok geziyoruz birikim yapamıyoruz. Acaba diyorum arabayı satsak bilezik veya altın olarak kalsa mı sizce hangisi mantıklı
Miniginannesiiii Tazeanneg evet orası da öyle aman ne biliyim valla masraf çıkarınca sinir oluyorum ya
Tazeanneg Miniginannesiiii çünkü çocuk hastalanır gece gündüz araba lazım olur canınız sıkılır çıkar gezersiniz çok masrafı varsa daha ucuz bi araba bakın paranın kalanına da altın alırsınız
dinle_beni_bi Miniginannesiiii araba fiyatları da artıyor. Hem cocugunuz varsa hasta olduğunda ne yapacaksınız. Biz köyde yaşıyoruz. Elimiz ayağımız resmen. Hatta eşim arabayı satayım diyor ben bir daha alamayiz diyorum izin vermiyorum. Çocuklar hasta olunca araç bulamayız
Miniginannesiiii dinle_beni_bi 40 da bi hasta olsa onda da raksi çağırırız belki diye düşündük ne kadar mantıklı bilmem tabi
dinle_beni_bi Miniginannesiiii e taksiye vereceğiniz parayı arabanın masrafına yapın. Taksiyle gezilmiyor valla. İki adım gidiyor dünya para. Piknik olur ailecek gezmeler olur. Yukunuz olur. Ben taksi ile gideceksem arabamla gitmeyi tercih ederim.
GiybetReis Miniginannesiiii altının amacı zaten birikim yapmak. Bunun sonucunda ev araba vs almak. Arabayı satar altına çevirirseniz bir daha aynı arabayı alamama ihtimaliniz yüksek. Piyasa berbat çünkü. Araba masraf cıkarır cok normal. Arabaya alısınca satınca heryere taksıyle gidersiniz sehırdısına ucakla felan aynı şeye gelir zaten sonunda . Üstüne bi de arabasız kaldıgınıza yanarsınız.
Leylaa_ Miniginannesiiii Kesinlikle araba çünkü gerekli simdi gezmeyeceksek ne zaman gezeceğiz olacak o kadar da
Mavilimorcicek Miniginannesiiii valla şuan araba şart biz araba sattık 1 hafta zor durduk hemen aldik