Bus3cam 1 yaşında oğlum gece 10 dkkaya bir aglayark uyanıyor ve emmek istiyor memeyı alınca uykuya dalıyor hiç arlıksız uyumuyor artık cok zorlanıyorum ne yapabılırm hıc bılmıyorm artık
yareninannesi888 Bus3cam 1 yaşında bütün gece meme ağzında dursun istiyor sabaha kadar 3 bez değiştiriyorum o kadar çok emiyor ki gece boyu
Mon-second-souffle Bus3cam kizimda 1 yasinda normalde duzenli bir uykusu vardir ama 1 haftadir duzeni bozuldu baktim disi cikmis bir disi daha kabarmis dis olabilir sanirim uyku huzurunu en cok dis agrisi bozuyor
mom54546 Bus3cam 17 aylık kızım 1 yasına girdi gireli oylr uykular haram oldu resmen biz mama kullanıyoruz sureklı biberonu ıstıyo
Bus3cam yareninannesi888 aynen bizdede aynı durum var bu yaşlarda artık aralıksız hıc uyanmadan yatması lazım ama hiç oyle bir uykumuz olmadı suana kadar
Bus3cam Mon-second-souffle 4 üstte 2 altta 6 dişi var suan ama diş cıkma zamanı olsun olmasın hep böyle bi türkü gece uykusu düzene binmedi ama gündüz uyudugu zaman boyle bı sorun yok sadece geceleri boyle yapyor
Bus3cam mom54546 bizimki hiç bi şekilde mamada almıyor hummana rezene çayı denedim etkisi olmadı hiç bi şekilde