Cnsutrkmn Bebeğim 2.5 aylık doktor xlear sprey verdi hırıltı olduğu için kullanan var mı? 1 yaş altı kullanılmamalı falan yazıyormuş galiba üstünde.
Egecim Cnsutrkmn 1 yaş altına burun spreyi kullanılmaması gerektiğiyle ilgili bir çok doktor dinledim tv de ve instagramda. Serum fizyolojik kullanın sadece onuda çok tazyikli kullanmayın diyorlar
Minik12_3 Cnsutrkmn bende Kulaniyorum ama biz Yenidoganiz 12 Günlüğüz Daha 1 yaş Altı Neden Kulanmiyo onu anlamadım🙄
Duyguduru Cnsutrkmn biz de 2.5 aylıgız onu kullanıyoruz neresinde yazıyor kullanılmaz diye 🤷🏻♀️ Sprey değil ama damla kullanıyoruz biz.
Thesra Cnsutrkmn Yok kullanabilirsiniz kesilikle üst solunum yollarını iyileştirmeye birebir bir sprey sadece ntıkalı burnu açmakla kalmıyor dediğim gibi ne kadar kullanılması gerektiğini söylemiştirler size ona göre kullanabilirsiniz💕
Cnsutrkmn Egecim serum fizyolojik kullanıyorum ama genzinde balgam burnunda mukus yok bi değişme olmuyor 🙄
Cnsutrkmn Duyguduru bir damla sıkıyorsunuz işte ben internetten okudum da kullanıcı yorumlarından ne bilim doktora güvenmeyip internete güvenmekte saçma ama.
Thesra Cnsutrkmn Sprey gibi değil damla olarak kullanabilirsiniz.Bizim kullandığımız spreyler gibi değil zaten
Milasmom Cnsutrkmn biz onu ilk dogdugunda kullandik kac sise bitirdik doktorumuz yazmisti zarari oldugu sanmiyorum.