_-annee Aile hekimliğinde bebeklere yapılan aylık aşılar özel hastanede ücretlimi yapılıyor bilgisi olan var mı ?
antropologanne _-annee Hayır, sadece muayene ücreti ödüyoruz, devlet asilarini ekstra ücret almıyor. Zaten alamazlarda,öyle bir hakları yok.
Muhasebeciana _-annee hayir ucretsiz yaptiriyoruz devletin aylik asilarini ozel hastanede biz zaten her ay doktorunuz cagiriyordur bizimki her ay cagiriyordu mesela bizde asi takvimine gore randevularini alip o sekilde yaptirdik hep
Keskeuyusamm Takipli doktorun varsa ücretsiz oluyor devlet aşıları. Diğer türlü zaten sırf aşı için kabul etmezler bence
_-annee Keskeuyusamm doktorumuz 3. Ay aşısınıda ben yaparım dedi o an sormak aklıma gelmedi sizlere danışayım dedim 🥰
Muhasebeciana _-annee anladim canim bizde ilk 1 ve 2 ay asimizi aile hekimliginde yaptirmistik ayni gundr hastaneye gidiyoduk doktor cagiriyoduda sonra doktorumuz dedi 2 yere birden gitmeyin bu salgin doneminde zaten bizde ucretsiz yapiyoruz diyince sasirmistim sonraki asilarini hep doktorumuz yapmaya baslamisti artik