Ek06 Arkadaşlar merhaba, atopik dermatit için doktorumuz mustela ürünlerini kullanabilirsiniz dedi.. yüzdeki kırmızılıklar için mustelanın hangi kremini kullanıyorsunuz? Memnun kalan var mı aranızda ne kadar zamanda geçiriyor 😕😕?
Efemmm Ek06 yaa canim su illet bizdede oldu sukur ki yuzumuzdekiler azaldi puturlukler kaldi yatkinmis bizimkinin cildi mustela stelopia sampuan ve kremini kullaniyoruz
Aybukealtintas Ek06 bize hiçbir faydası olmadı, tek geçiren frei öl ün bebek yagıydı 2,3 sürmede kayboldu
ErtugrulAnnesii Ek06 musteladan ziyade bioderma atoderm krem kullanıyorum kaşınmaması içinde biodermanın kaşıntı önleyici fısfısını aldım yeni gerçekten çok etkili bu ikisi. Mustela bi tık daha alt düzeydeydi onu da kullandım ana bu kadar etkili sonuç alamadım. Günde iki kez kremliyorum ve kremledikten sonra kaşıntı için sıkıyorum kurumasını bekliyorum. Her gün mutlaka duru su ile yıkıyorum şampuanlamadan.
Ek06 Efemmm yaa bizimkide sarışın o yüzden sarışınlarda daha yaygın olur dedi 😕 bir an önce alayım malum sıcaklarda başladı kuzularımız daha kötü olmasın 😕 çok teşekkür ederim 🙏🏼
Efemmm Ek06 evet ya benim oglumda sariisin bembeyaz yanaklarinda ara ara cikiyo kizariklik insallah yakin zamanda gecerr hemenn valla boyunu falan kipkirmizi sicaktan al canim en azindan ekstra kizartmasi o dalin falann sakinn amaann mahvediyoo
Ek06 Efemmm şampuanımızı falan bübchen kullanıyoruz aslında memnunum ama kremi alırken şampuanını da almam daha iyi olacak sanırım 😕
Efemmm Ek06 valla canim asiri hassaslar al oyle kullan daha iyii scak havalardada oluyor esimin memleketinee geldik cocugum bembeyaz oldu masallahh 😀izmirde yaniyoo
Ek06 Efemmm 😊 bizde ankaradayız burasıda efsane sıcak ve bunaltıcı çocuklara da hak veriyorum 😕 önlem almak şart 👍🏻😊
Ek06 Aybukealtintas aaa bakıyım eğer faydası olmazsa doktora sorup onuda bir denerim .. teşekkürler 🙏🏼