Bayancokbilmiss 10 aylık bebişleriniz kaç saatte bir acıkıyor kaç saatte bir yemek veya mama içiriyosunuz yazar mısınız aç olduğu halde ısrarla teklif ediyorum hiç bişe yemiyor acaba ben mi zorluyorum diye düşünüyorum bazen bilmiyorum 😩😩😩
Sinemisssss Bayancokbilmiss sabahları savaşıyorum yesin diye kaç kere farklı kahvaltı hazırlıyorum bir bilsen sonrası da zor ama en azındam yiyor en kötüsü saat başı yiyor nerdeyse azar azar ama sık sık bütün günüm ona yemek hazırlayarak sonra yıka temiZle bir büyüse artık cok zor cok
Egeanul Bayancokbilmiss 10 buçuk aylığız. Bizimkide yemeyince yemiyor. Bende hiiiç ısrar etmiyorum çünkü onu zorlamak ek gıdadan uzaklatırmak demek. Saatte tutmuyorum illa bu saate yicek diye. Aradan zaman geçiyor acıktığı belli oluyor. Gün içinde meyveli yoğurt yada meyve verşyorum onu seviyor. Kahvaltı aslaaa yapmıyor. Onun isteklerine göre hareket et zorlama saat başı verme kendi istesin.
Pelloo Bayancokbilmiss Benim bebeğim 10 ay 6 günlük belli bi saati yok vallahi sabah 8 gibi bizimle birlikte sofraya oturuyo doyacak kadar yemiyor. 2 cay kaşığı krem peynir az birsey salatalık, tuzsuz örgü peyniri kemirir elinde az biraz ekmek 2 lokma yumurta yer
Pelloo Bayancokbilmiss Öğlen kek falan varsa yer veya makarna yada meyveli yoğurt yer. Çoğunlukla yemek yemez. Daha çok meme emmek istiyor. Bende yemek yediremiyorum 😞
Bayancokbilmiss Egeanul Emiyor mu yada mama içiyor mu bizimki biberondan nefret etmeye naşladı bugün bi sabah içti 1., uykusuna geçmeden önce
Egeanul Bayancokbilmiss emmiyor canım mama ile devam ediyoruz ama çoğu zaman ret yaşıyoruz. Atak veya diş dönemi zorluyor. Ben zorlamıyorum ama illa içsin diye