Delicate Arkadaşlar bebeğime oyun halısı almayı düşünüyorum ama kararsızım.piyanolular güzel gibi ama uzun olduğu için dar olr gibi geldi.yuvarlaklar daha kullanışlı gibi. SİZEDE SORMAK İSTEDİM KULLANAN VAR MI HANGİ MARKA VE MEMNUN MUSUNUZ ?
saribezlianne Delicate fisher Prince piyanolu kullanıyorum acayip seviyor ve oyun halısına yatırıp rahat 1-2 saat acıkmadığı sürece işlerimi halledebiliyorum
Delicate saribezlianne teşkkürler piyonalılar genwlde uzun oluyor.çocuklara sanki dar geliyor.Dönebiliyorlar mı oynarken.
saribezlianne Delicate 4 ay 22 günlük. Kenardan diğer kenara oyuncak aspa aparatı olan yer var ya. Kenardan tutunup dönüyor 😂 henüz tam dönemediği için bir şey diyemem
watermelonlove Ben bondigo oyun halısı almıştım genişliği iyi yani ben seviyorum ama ben bırakıp iş yapacam dersen piyanolu olabilir çocuklar müzikli eşyaları seviyorlar
gamgun Piyanolu alin mutlaka isik ve ses onlari cezbedyor. Bir de ustte asili oyuncaklarinin farkli ve ilgi cekici olmasna dikkat edin bence
tkolcak Delicate Babycim piyanolu mantar oyun halısı.biz onu kullandık bebekken. Çok oyaliyodu oyuncakları aynası falanda vardı. Şuan 150 TL olmus