Hellolo Kızlar öncelikle günaydın bebeği. 5 ay 9 günlük bugün rota alışının 2. Dozunu bugün yaptık sırada menenjitler var özelde bir doktorumuz yok devlettekilerde bu aşıyı yazıyorlar mı illa özele mi gitmek lazım birde aşı takvimini doktorlar mj belirliyor yada zamanı belli mi
Alenffc18 Hellolo menenjit asısı 5 yasına kadar yapılabiliyor 4 doz her 1 doz 500 tl falan sanırım devlet karsılamıyor özel aşı oğlum 9 aylık gecen gün gittik doktor 10. Ay da yapmamızı söyledi
birbalyanakannesi Hellolo menenjit aşısını 8. Ayda yaptırdık ilk dozunu 533 lira ödedik direk eczaneden alıp sağlık ocağında vurdurabiliyorsunuz özel aşı olduğu için
Acemimom Hellolo kızım 13 aylık iki gün önce üçüncü dozu yaptırdık özelde tek doz kaldı 👀 ama ben sağlık ocağında hemşireye sordum özel aşılardan eczaneden alıp gelseniz de bir tek rotayı yapıyoruz menenjiti yapmıyoruz dedi 🤷🏻♀️
Hayatkisa1126 Hellolo menejit aşısını eczaneden alıp devlet hastanelerinde yaptırabilirsin bazı sağlık ocağı hemsireleride yapıyor sanırım wgitimini alan hemşireler olup yapabiliyorlarmis ebenize sorun belki oda biliyordur o da yapmıyorsa devlete yaptira bilirsin birde 1 yaşından sonra dağa iyi dedi bize doktor 500 TL eczanede çocuk pediyatriden randevu alıyorsun onların hemşireleri aşıyı yapıyor csnim
Hellolo birbalyanakannesi Geçen gün sağlık Ocağındaki hemşirelerle konuştum biz yapmıyoruz hastaneler yaptırmanız gerekiyor dedi zaten bizim sağlık hoca hiçbir şey yapmıyor ya spiral taktırmak için gittim onu da biz yapmıyoruz hastaneye gitmen lazım dedi
AselinAnnesi_28 @Hellolo Biz de ilk dozunu 7. Ayını bitirdikten sonra yaptırdık tek dozuna 532 TL verdik toplamda 4 doz oluyormuş ve devlet karşılamıyor eczaneden alıp yaptırıyorsunuz .
birbalyanakannesi Hellolo doktora sorun planlama yapıyor devlet hastanesindeki doktor da planlamasını yapıyor ondan sonrada vurdurursunuz
Keskeuyusamm Menenjit A ve B var. Biz şu şekilde yaptıracağız. 8.ayında B aşısı oldu 12 aylıkken A ve B oldu 18 aylıkken B olacak yani A tek doz B üç doz şeklinde önerdi doktorum. Bunu eczaneden kendin alacaksın canım
laliko35 Hellolo 5 ay 4 günlük benim kızım de her dr farklı tablo oluşturuyor menenjit aşıları ile ilgili özel aşılar olduğu için devletteki çocuk dr yazmasinada gerek yok eczaneden gene aynı fiyata alacaksiniz biz nimenrix aşısını 2. 4. ve 13.aylar bexsero aşısı 3. 5.ve 15.aylar